VideoComm
Video versterkt je communicatie

Mensen houden van beelden. Zeker als ze bewegen. Video’s op websites of de sociale media worden gretig bekeken en gedeeld. Maar ook tv-commercials, moodmovies van een event of bedrijfsfilms trekken aan. Tenminste, als ze goed gemaakt zijn…

VideoComm toont je hoe video je communicatie kan versterken.

Kijk eerst naar wat je wil

Kan video jouw marketing en communicatie versterken? Dat hangt af van wat je voor ogen hebt. Wil je je sales boosten? Meer leads genereren? Je als werkgever beter profileren? Je digitale transformatie optimaliseren? Onze experts bekijken strategisch, creatief en technisch hoe je met de juiste tools en de juiste mediamix - zeg maar: crossmediaal - een sterk videoverhaal vertelt.

Sit back & relax!

De sterkte van onze videoservice? We verzorgen elke videoproductie van a tot z. Onze scenaristen schrijven je verhaal uit, de producers leiden alles praktisch en technisch in goede banen en onze marketeers brengen je video via de juiste kanalen tot bij je doelgroep. Kortom, bij ons geniet je van een full video service!

 

 

Sterk verhaal? Sterk resultaat!

Wat wil je bereiken met je video en wie? Wat wil je vertellen en hoe? Eenmaal de strategie op punt staat, schrijven wij voor jou een sterk verhaal. In woord en beeld. We bedenken een creatief concept en stellen een doordacht scenario op dat helder, boeiend en creatief de boodschap naar je doelgroep overbrengt. Applaus!

Strategisch denkwerk
vooraf bepaalt
het succes van
je video.

Let’s talk video

Ben je eruit wat je nodig hebt? Een corporate movie die je bedrijf sterk in beeld zet of een commercial om jouw product in de reclameblokken op tv te doen schitteren? Een snackable video voor digitaal gebruik, op je website of in je socialmediakanalen? Een moodmovie die kijkers laat nagenieten van je event? Welke videoformat je ook voor ogen hebt, onze teams blikken het voor je in.

Een greep uit onze videodiensten