PR is ...
Sterke verhalen vertellen

Achter elk merk, elke organisatie, elk product zit een verhaal. Maar hoe schrijf je dat verhaal neer? Hoe raak je er mensen mee? En hoe breng je het in de media, offline en online? Daarvoor heb je gepassioneerde vertellers nodig die de kracht van het woord kennen om een publiek te boeien en aan zich te binden. Dat is PR.

Wat is jouw verhaal?

Public relations, ook crossmediaal

PR is een tool waarmee je je corporate communicatie, branding, image building, reputatiebeheer of crisis management, lead generation, sales en HR-communicatie kan versterken. Ontdek hier hoe wij van jouw public relations een crossmediaal succesverhaal maken.

Verhalen zijn het
hart en de ziel
van elke
organisatie. Wat
is jouw verhaal?

Begin bij het begin

Wat zijn jouw verwachtingen? Hoe ziet je markt eruit? Wie zijn je doelgroepen? Welke (earned of paid) media zijn het meest geschikt om je boodschap te verspreiden? 

Voor we je verhaal neerschrijven doen we eerst een pak research en zoeken we een antwoord op al deze vragen. Pas dan kunnen we een onderscheidende strategie opstellen en je verhaal de juiste wending geven.

 

Schrijf je verhaal

Ken je jouw verhaal, maar weet je niet hoe je het moet brengen? Geen nood, onze PR-experten helpen je graag verder. Met overtuigende content geven onze copywriters en designers je verhaal de juiste vorm. Online en offline maken we zo het verschil in woord én in beeld.

Verspreid het woord

En hoe verspreiden we je verhaal? Denk gerust verder dan het persbericht. Free publicity bereik je ook met events, posts op de sociale media, blogs, video ...

In onze one-stop
PR-shop vind je
alle tools om je
verhaal naar het
juiste publiek te
brengen.

Een greep uit onze PR-tools

  • Print & direct mailing
  • Digital & Social media
  • Influencer marketing
  • Blogs & vlogs
  • Events
  • Perscommunicatie
  • Corporate communicatie