Jaarverslagen met een meerwaarde

Een jaarverslag is zoveel meer dan de obligate presentatie van geconsolideerde jaarrekeningen en een eindeloze reeks grafieken, tabellen en diagrammen. Mits de juiste creatieve aanpak wordt het een waardevol en sterk gewaardeerd communicatie-instrument dat bedrijven een positieve return oplevert.

De inhoud telt, de vorm ook

Jaarverslagen of duurzaamheidsrapporten zijn bij uitstek inhoudelijk sterk onderbouwd. Dat betekent echter niet dat je ze niet aangenaam om te lezen kan maken. Een heldere structuur, een mooi evenwicht tussen tekst en beeld en een aantrekkelijk grafisch design in lijn met je huisstijl tilt je verslag zo naar een hoger niveau.

Een creatieve grafische stijl

Wil je er echt een visitekaartje van maken? Dan gaan we graag nog een stapje verder. Met een creatieve twist, opvallende beeldvorming of aparte druktechniek geven we jaarverslagen een originele look-and-feel. Grafisch design waarin de cijfers pas echt goed tot hun recht komen!

Welke offline tools passen
in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en met welke middelen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten