Videocommercials
zetten je merk in de kijker

De aandacht van je doelpubliek trekken en je boodschap omzetten in lead-generating communicatie? B2B en B2C? Online, via tv of op een event? Wij maken voor jou een video die verbaast en de kijkers omverblaast! Ontdek de kracht van creatieve video.

 

 

Welke video heb je nodig?

Je wil je boodschap brengen in een video? Goed gezien. Maar hoe begin je eraan? Welke format kies je? Een animatie- of bedrijfsfilm, een tv-commercial of instructievideo? Wij bekijken samen met jou wat de beste oplossing is en maken van je videoproductie een boeiend beeldverhaal dat op het netvlies brandt en onder de huid kruipt.

 

 

Sterk verhaal? Sterk resultaat!

Wat wil je bereiken met je video en wie? Wat wil je vertellen en hoe? Eenmaal de strategie op punt staat, schrijven wij voor jou een sterk verhaal. In woord en beeld. We bedenken een creatief concept en stellen een doordacht scenario op dat helder, boeiend en creatief de boodschap naar je doelgroep overbrengt.

Strategisch denkwerk
vooraf bepaald
het succes van
je video.

Videoproductie & montage

Hoe wordt een animatie, bedrijfsfilm, tv-commercial, testimonial, instructievideo of explanimation gemaakt? Daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Tijdens de videoproductie leggen onze experts het scenario vast op beeld. Daartoe hebben we alle materialen en expertise in huis. Wil je speciale effecten? Infographics? Een slowmotion, time-lapse of 3D-animatie? Geen probleem. Met onze videodrones maken we zelfs spectaculaire beelden vanuit de lucht. Na het filmen, monteren we de juiste beelden tot een coherent en meeslepend verhaal.

Bereik meer met videomarketing

Wil je dat je video een zo groot mogelijk publiek bereikt? Euh… duh?! Maak dan slim gebruik van videomarketing. Want je video gewoon op je website droppen volstaat niet om views te genereren. Hoe je je filmpje onder de aandacht brengt van je doelpubliek? Laat dat over aan onze videomarketeers.

Met de juiste
mix van de
juiste kanalen
behaal je de
beste resultaten.