Packaging
Geef je merk een gezicht met sterke packaging

Kies je voor een figuurlijke lege doos? Een standaard verpakking zonder verhaal die verdwijnt in de massa? Of verleid je je klant met pakkende kleuren, sprekende beelden en duidelijke productinfo? Wij gaan alvast voor het laatste!

 

Vertel je verhaal

Packaging is zoveel meer dan een omhulsel voor je product. Het geeft je de kans om te tonen waar je merk voor staat en onderscheidt je van de andere producten in het rek. Onze grafische medewerkers verpakken je verhaal in stijl, met oog voor detail en in lijn met het imago van je merk. Bovendien ziet de wereld er meteen een stukje mooier uit!

Maak het de consument gemakkelijk

Het aanbod op vandaag is enorm. De consument lijdt aan keuzestress en ziet door de bomen het bos niet meer. Maak het hem gemakkelijk met een uniforme verpakkingslijn, duidelijk herkenbaar in het schap. Met aparte kleurcodes per variant. Met duidelijke productinfo en visuele iconen.

Ons packaging team heeft de ervaring om elke verpakking, ongeacht het formaat of de toepassing, de juiste vorm en stijl te geven.

Alle expertise in huis

Wat je ook te vertellen hebt, we schreeuwen je verhaal met creatieve campagnes, sterke content en opvallende designs van de daken zodat mensen het horen, zien en er niet over kunnen zwijgen.

Maak een afspraak

of plan een videocall

Welke offline tools passen
in jouw marketingmix?

Dat hangt af van je doelstellingen. Er bestaat geen standaard 'power up your brand' formule. We bekijken samen hoe je jouw boodschap het best verpakt en met welke middelen je je doelgroep inpakt.

Contacteer onze experten