Applaus
voor video!

Hoe hou je een publiek geboeid tijdens je evenement of breng je je boodschap luid en duidelijk over? Hoe trek je de aandacht op een beurs en krijg/hou je bezoekers op je stand? Video is een aantrekkelijke tool om mensen te informeren én te entertainen. Let’s go live!

Video on event

Stel: je wil een belangrijke mededeling doen op het personeelsfeest of je klanten en stakeholders tijdens een bedrijfsevent toespreken. Beperk je dan niet tot de traditionele speeches – geeuw. Video brengt meer schwung in je verhaal en geeft je boodschap extra impact. Inhoudelijk én visueel. Één beeld zegt tenslotte nog altijd meer dan duizend woorden. 

Enjoy the aftermovie

Is je evenement afgelopen? Toon dan met een sfeervolle aftermovie aan de afwezigen dat ze ongelijk hadden en laat wie er wel bij was nog even nagenieten. Flitsend gemonteerd en muziekje eronder is zo’n video de ideale tool om via je social kanalen of website te verspreiden en jezelf top of mind te houden.

Live! Live! Live!

Tijdens een evenement gebeurt er zoveel op het podium. Hoe zorg je ervoor dat de hele zaal alles in optimale omstandigheden kan volgen? Live captatie is het antwoord. Met een cameraploeg on the floor en een audiovisuele regie die de beelden rechtstreeks op grote schermen projecteert, is iedereen mee. Leve live video!

Actie op je beursstand

Sta je op een vakbeurs en weet je niet hoe je jezelf in the picture moet zetten? Voorzie dan videoschermen waarop je filmpjes kunt draaien (van een explanimation tot corporate movie). Zo leren bezoekers op een aangename manier meer over je producten, diensten, bedrijf … En zo kan je salesteam zich beter concentreren op wat echt belangrijk is: leads genereren.

Onze showreel

Welke live tools passen
in jouw marketingmix?

Hebben we je hier kunnen inspireren met onze live stories? Wil je weten met welke tools we jouw verhaal naar je doelgroepen kunnen brengen om hen een boeiende belevenis te bezorgen? Dan moeten we elkaar dringend eens live ontmoeten...

Contacteer onze experten