Heb je een slapende website, zet je bedrijf zijn eerste stappen in de online wereld of wil je net dat tikkeltje meer halen uit jouw nu al performante website? Dan is het tijd om je online marketing aan te pakken en je online aanwezigheid te boosten.

Activeer je doelgroep

Als digital agency hebben we niet alleen de expertise en technologie om je website UX-wise naar een hoger niveau te tillen. We zorgen er ook voor dat er meer bezoekers op je site terechtkomen. Dit doen we via een uitgekiende online marketing strategie. Daarin combineren we SEO, online advertising en e-mailingcampagnes met als doel van uw onderneming een online succesverhaal te maken!

Bezoekers moeten
vlot hun weg vinden
naar de juiste
informatie.

Meer conversies met gerichte advertising?

Onze online marketeers werken een strategie en aanpak uit, op jouw maat en doelen.

Contacteer ons

Waarom online marketing?

Sommige mensen denken dat het werk gedaan is zodra hun website online staat. Zo werkt het uiteraard niet. Potentiële klanten moeten jou ook vinden. De aandacht trekken en je doelgroepen (de juiste!) naar je site leiden... Dat vraagt een constante inspanning.

Stel duidelijke
doelen en ga zo je
conversie
optimaliseren

Bovendien: bezoekers die niets komen doen op je site, die brengen ook niets op. We zorgen er daarom voor dat ze op je site vlot hun weg vinden naar de juiste informatie en offertes aanvragen, bestellingen plaatsen, contact opnemen, brochures downloaden, enzovoort ... Conversie! Daar draait het om.

Hoe doen we dat?

Onze online marketing afdeling biedt een uitgebreide waaier aan services die je naambekendheid verhogen, bezoekers activeren en online leads genereren.

  • We analyseren je digitaal platform aan de hand van concrete data. Zo leggen we de sterktes en zwaktes van je site bloot.
  • Aan de hand van onze bevindingen en op basis van je doelstellingen, werken we een geraffineerde aanpak en strategie uit. Op maat en aangepast aan jouw doelpubliek.
  • Op regelmatige basis rapporteren wij je begrijpbare taal de resultaten van de geleverde inspanningen.
  • Onze digital marketeers sturen de aanpak hands on bij, om zo het potentieel van elke bezoeker maximaal te benutten.

Ons aanbod marketing diensten

Onze service beperkt zich niet tot internetdiensten. Wij schotelen je een 360°-aanpak voor, die online en offline naadloos combineert. Via zo’n crossmediale benadering bereik én activeer je verschillende doelgroepen op verschillende niveaus.

Wil je ook een aanpak die rendeert?
Neem contact op

Onze digital marketing team zet de technologie die het best bij uw strategie en aanpak past.

Partners

Laat je inspireren:

Marketingtools à volonté

Online of social media advertising, content marketing, influencer marketing, videomarketing, e-mailmarketing, remarketing, marketing automation… Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, zetten we de digitale tools in die jouw online prestaties boosten! Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?