Online video
Meer views, meer leads!

Video is een uitgelezen tool om de aandacht te trekken en je doelgroepen met een sterk verhaal te informeren, hen te sensibiliseren en leads te genereren. Ondersteund door slimme videomarketing ligt de weg open naar views én conversie.

 

 

 

It’s all about the story

First things first. Wat en wie wil je met je video bereiken? Wat wil je vertellen en welke format is daartoe het meest geschikt? Een animatie, corporate video, webmovie, testimonial, instructievideo of social media clips? We denken een strategie uit, vertalen die naar een sterk verhaal en verzorgen de volledige productie van je video. Daarna zetten we je video in de kijker en genereren we views met doelgerichte videomarketing.

 

 

 

Genereer meer views met videomarketing

Hoe breng je je video naar je doelgroepen? Afhankelijk van de format bekijken onze videomarketeers welke kanalen het grootste bereik hebben. Wij zorgen er altijd voor dat je video gezien wordt.

We promoten je video op de sociale media. Met een post of een gerichte (betalende) advertentie. Zo vergroot je de kans op bestelling, contactaanvraag of andere conversies. We maken je videoproductie SEO-proof en dus optimaal vindbaar voor zoekmachines. En, last but not least, we denken crossmediaal en verspreiden je video maximaal via elk daartoe geschikt kanaal (zie: een e-mailing naar klanten, prospects, partners of journalisten).

Waarom een animatiefilm werkt?

Moet je altijd met een hele crew op stap om een video in te blikken? Nee hoor. Voor een instructie- of promotievideo die je via je online en social kanalen de wereld wil insturen volstaat vaak animatie. Aantrekkelijke tekenstijl, dynamische montage, voice-over, muziekje eronder... Een animatiefilm werkt perfect om je product of dienst glashelder en eenvoudig uit te leggen.

Een animatievideo
is ideaal om
een product of
dienst uit te leggen.