Boost je online aanwezigheid
Activeer je doelgroepen

Heb je een slapende website, zet je bedrijf zijn eerste stappen in de online wereld of wil je net dat tikkeltje meer halen uit jouw nu al performante website? Dan is het tijd om je online marketing aan te pakken en je online aanwezigheid te boosten. 

Als digital agency hebben we niet alleen de expertise en technologie om je website UX-wise naar een hoger niveau te tillen. We zorgen er ook voor dat er meer bezoekers op je site terechtkomen. Dit doen we via een uitgekiende online marketing strategie. Daarin combineren we SEO, online advertising en e-mailingcampagnes met als doel van uw onderneming een online succesverhaal te maken!

Waarom online marketing?

Sommige mensen denken dat het werk gedaan is zodra hun website online staat. Zo werkt het uiteraard niet. Potentiële klanten moeten jou ook vinden. De aandacht trekken en je doelgroepen (de juiste!) naar je site leiden... Dat vraagt een constante inspanning.

Bovendien: bezoekers die niets komen doen op je site, die brengen ook niets op. We zorgen er daarom voor dat ze op je site vlot hun weg vinden naar de juiste informatie en offertes aanvragen, bestellingen plaatsen, contact opnemen, brochures downloaden, enzovoort ... Conversie! Daar draait het om.

Hoe doen we dat?

Onze online marketing afdeling biedt een uitgebreide waaier aan services die je naambekendheid verhogen, bezoekers activeren en online leads genereren. Daarnaast hebben we specialisten in huis die je digitaal platform analyseren aan de hand van concrete data. Zo leggen we de sterktes en zwaktes van je site bloot. 

Aan de hand van onze bevindingen en op basis van je wensen en doelstellingen, werken we een geraffineerde aanpak en strategie uit. Op jouw maat en aangepast aan jouw doelpubliek

Op regelmatige basis rapporteren wij je begrijpbare taal de resultaten van de geleverde inspanningen. Onze experts sturen de opgestelde strategie en aanpak hands on bij, zodat we het potentieel van elke bezoeker maximaal benutten.

Ons aanbod online marketing diensten

Last but not least: we stellen je steeds een aanpak op maat voor. Onze service beperkt zich dan ook niet tot internetdiensten. Wij schotelen je een 360°-aanpak voor, die online en offline naadloos combineert. Via zo’n crossmediale benadering bereik én activeer je verschillende doelgroepen op verschillende niveaus. Een aanpak die rendeert!

Marketingtools à volonté

Online of social media advertising, content marketing, influencer marketing, videomarketing, e-mailmarketing, remarketing, marketing automation… Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, zetten we de digitale tools in die jouw online prestaties boosten! Benieuwd welke mix bij jou past?