Haal meer uit je data
met een customer data platform

Wil je werk maken van een onderbouwde digitale marketingstrategie, dan moet je eerst weten wie je doelgroepen zijn en hoe ze zich online gedragen. Een Customer Data Platform is de ultieme verzamelplek voor kwalitatieve en bruikbare data. Een onmisbare tool voor elke online marketeer.

Bekijk meteen ook onze vlog en ontdek het belang van data marketing.

 

Wat is een CDP?

Een Customer Data Platform of CDP is een database die real-time data over je klanten en prospecten uit verschillende bronnen verzamelt en verrijkt. Een krachtige marketingtool die je een 360° view geeft op je klant.

Haal meer uit je data

Als marketeer verzamel je heel wat data uit verschillende bronnen: je website, een e-mailcampagne, je CRM, enz. Een schat aan informatie, als je ze op de juiste manier inzet. Een CDP is een krachtig platform dat die data gebruikt om de customer journey in kaart te brengen. Zodat jij de gepaste digitale marketingstrategie kan uitwerken, op weg naar meer conversie en meer waardevolle leads.

cdp

 

Een CDP koppelt data en gedrag om zo waardevolle verbanden aan te duiden.

Een CDP:

  • creëert overzicht: alles op één plek
  • segmenteert, analyseert en verrijkt je data
  • brengt online gedrag in kaart
  • laat je toe om gericht marketingacties op te zetten naar specifieke klantsegmenten
  • behoudt je data in eigen beheer

Customer Data Platform

Als toonaangevend digital agency ontwikkelen we de tools die jij nodig hebt om je online prestaties te boosten en zo je merk sterker te laten presteren. Dankzij zo'n krachtig CDP, haal je meer uit je online marketing en til je je digitale communicatie naar een hoger niveau.

Aan de slag!

Wil je zelf aan de slag met je Customer Data Platform? Contacteer ons

Marketingtools à volonté

Online of social media advertising, content marketing, influencer marketing, videomarketing, e-mailmarketing, remarketing, marketing automation… Om je doelgroepen (en doelen) te bereiken, zetten we de digitale tools in die jouw online prestaties boosten! Benieuwd welke mix bij jou past?

Digital agency nodig?