Wilink
Vermogensbeheerder

Een vermogensbeheerder die een klare en volledige kijk biedt op advies, financiële oplossingen en service: dat is waar Wilink voor staat. Daarnaast schotelt het expertise voor op vlak van verzekeringen & pensioen, kredieten, vastgoed, beleggingen, bancaire oplossingen en life planning. Omdat het niet gebonden is aan een financiële instelling kan Wilink zijn volledige gewicht in de schaal van de klant leggen.

De structuur werd herbekeken en nieuwe content werd op de website geplaatst.
Om de vindbaarheid te optimaliseren werd ook de blogsectie belangrijker en leverden we blogartikels aan die het adviserende karakter van Wilink Selection nog meer onderstreepten.
Het sterkere accent op advies en service had ook z’n weerslag op de opbouw en vorm van de projectbrochures.

Wilink Selection verrijkt website met lead generating content

Investeren in vastgoed heeft voor Wilink Selection geen geheimen meer. Om zijn consulting expertise beter uit te spelen en zich sterker te onderscheiden paste de Belgische specialist in investeringsvastgoed onlangs zijn communicatiestrategie aan. Wij begeleidden de koerswijziging die, uiteindelijk, meer leads moet opleveren.

Zowel de online als offline communicatie van Wilink zit binnenkort in een nieuw kleedje.
Het D'M&S team goot de brochures en infographics in een aantrekkelijk ontwerp.
Met deze nieuwe stijl mag u rekenen op nog aantrekkelijkere brochures en fiches!
Naast de nieuwe offline tools werd ook de website geoptimaliseerd.

Wilink Selection nieuwe stijl

Vastgoed met een optimaal rendement. Wilink Selection neemt nooit de eerste de beste projecten in zijn portefeuille op. En ook voor zijn communicatie kiest de Belgische vastgoedplanner voor een aanpak die opbrengt...

Overzichtelijke onepager met een calculator die in enkele stappen de gewenste hypothecaire lening helpt te berekenen
Gerichte banneringcampagnes met dynamische advertenties op basis van het zoekgedrag

Wilink blijft sterk presteren

Nu de rente voor woonleningen historisch laag staat, zet ook 'broker in financial solutions' en vastgoedmakelaar Wilink zijn vastgoedservice maximaal in de kijker. Met een online campagne en een informatiepakket voor enkele nieuwe projecten bedienen we kandidaat-bouwers/kopers op hun wenken.

Om de juiste doelgroep te bereiken, triggeren en activeren zetten we een grootschallige Search Engine Advertising-campagne op
Met regelmatige blogartikels werken we op SEO en met een retargetingcampagne zetten we verder in op de conversie van potentiële investeerders

Wilink stap voor stap performanter

Vastgoed met een optimaal rendement. Dat biedt vastgoedplanner Wilink aan onder het kwaliteitslabel Wilink Selection. Met de dubbele doelstelling als rode draad - meer conversies en een hogere naamsbekendheid - stippelden we een gerichte marketingstrategie uit. Niet op basis van enkele lukrake acties, maar gestoeld op onze bewezen performance marketing-aanpak.

Brochure per project om geïnteresseerde kopers te overtuigen
Brochure met beknopte fiches
Beeldvorming voor Wilink Selection
Blogsite met gerichte SEA campagne om meer bezoekers generen

Een plan voor Wilink selection

Wie wil beleggen in vastgoed, is bij Wilink aan het juiste adres. Deze vermogensbeheerder biedt onder het Wilink Selection label projecten aan die investeerders een mooi rendement beloven. Voor de promotie van deze selecte service tekenden we een strategisch communicatieplan uit. Offline en online.