VPK Packaging
Papier- en kartonbedrijf

VPK Packaging is een wereldwijde referentie in karton verpakkingen en gerecycleerd papier. De groep telt een 47-tal productiesites in 16 landen en heeft een divers en duurzaam productengamma, van golfkarton en massief karton verpakkingen tot hulzen/kokers en hoekbeschermers.

Smart Packaging Solutions pakt prospects in 

Kartonproducent Smart Packaging Solutions vroeg ons een onderscheidende bedrijfsfilm te maken die zijn passie en gedrevenheid voor kartonnen verpakkingen maximaal overbrengt aan klanten, leveranciers en prospects. In samenspraak met de klant maakten we een video die focust op de enthousiaste getuigenissen van werknemers uit 2 vestigingen. Het resultaat? Een dynamische en aanstekelijke film die Smart Packaging Solutions positioneert als gepassioneerde kartonproducent.     

Explanimation video voor VPK Packaging

Voor leverancier van kartonverpakkingen VPK Packaging Group dachten we out of the box en ontwikkelden we een explanimation video die de structuur van de groep uitlegt en de overname van Peterson Packaging aankondigt in flitsende animatiestijl. 

Verpakkingspecialist Smart Packaging Solutions wou zich sterker profileren met een frisse, aantrekkelijke en efficiënte site. De sleutelwoorden voor de gewenste make-over waren lead generation, een intuïtieve navigatie en een heldere lay-out
Onze webontwikkelaars tekenden een heldere sitestructuur uit en integreerden op elke pagina een call-to-action naar een offerte-aanvraag

Website voor VPK Packaging

Smart Packaging Solutions is als onderdeel van de VPK Packaging Group gespecialiseerd in solide kartonverkpakkingen voor de industrie en voedingssector. Met de groeiende ambities moest ook de online aanwezigheid opgewaardeerd worden. Wij maakten van de website daarom een stevige hoeksteen van de bedrijfscommunicatie.

Services