Stichting tegen Kanker
Stichting voor kankerbestrijding

Stichting tegen Kanker speelt een belangrijke rol in wetenschappelijk onderzoek, het begeleiden van patiënten en hun familie, en opsporing en preventie van kanker.

Er werd door Stichting tegen Kanker een recordbedrag van 21,6 miljoen euro aan Grants uitgedeeld aan 74 laureaten. Voor deze gelegenheid gingen ze met plezier op de foto samen met de Minister van Volksgezondheid en eregast, Maggie De Block.
Het evenement vond plaats in het prachtige Brussels meeting centre SQUARE op de Kunstberg.
D’M&S organiseerde een smakelijk networking diner en koos hierbij voor een mocktailbar en een watertasting. Deze concepten passen perfect bij het DNA van de klant.
Het originele conceptbeeld (een blinkende award) werd gebruikt in de uitnodigingen en alle andere communicatietools.
Speciaal voor de gelegenheid maakten we een boek waarin de laureaten werden voorgesteld. Ter herinnering kreeg elke gast een exemplaar mee naar huis.
Alleen maar lachende gezichten tijdens de Cancer Research Awards.
De presentatie van de awardceremonie lag in handen van VRT-presentatrice Goedele Devroy en RTBF-gezicht Patrice Goldberg. Samen vormden ze het perfecte duo voor de voorstelling van de laureaten.
De uitreiking van de Grants en Cancer Research Awards ging door in de Silver Hall in het Brusselse SQUARE meeting centre.
Met Scala, het populaire meisjeskoor van de Kolacny-broers, gaven we de avond wat luchtigheid.
Professor Diether Lambrechts van de KUL en Professor Cédric Blanpain van de VUB waren de grote winnaars van de avond. Zij hadden de eer om op de foto te staan met Minister van Volksgezondheid en eregast, Maggie De Block.
We ontwikkelden een online registratieplatform waar de genodigden zich konden inschrijven. Elke gast ontving hiervoor een papieren uitnodiging met een inschrijvingscode.

Organisatie Cancer Research Awards voor Stichting tegen Kanker  

Elke 2 jaar organiseert Stichting tegen Kanker een grote toekenningsceremonie waarop ze Grants uitdeelt aan wetenschappers die een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker. Voor de eerste keer werd aan dit event ook een awardceremonie gekoppeld. D’M&S verzorgde de communicatie en mocht het prestigieuze evenement in de Brusselse SQUARE in goede banen leiden. Op donderdag 11 mei ontvingen we 250 genodigden, die genoten van een boeiende avond.

Services