SFIC
Bouwmaterialengroep

SFIC is een Belgische bouwmaterialengroep met een tiental vestigingen in België. Bouwprofessionals vinden er een uitgebreid assortiment afwerkings- en isolatiematerialen.

Met de overname van DOOR-TECH, vindt de vakman vandaag ook schilderdeuren bij SFIC. Om dat duidelijk te maken, gaven we het logo van de deurfabrikant een SFIC make-over en werkten we een lanceringscampagne uit die de kwaliteit van de deuren in de verf zette.

SFIC bekent kleur

SFIC is sinds jaar en dag expert in isolatie- en afwerkproducten. Maar dat het ook schilderklare deuren heeft, is nieuw. Om dit in de verf te zetten, werkten we een campagnebeeld en een video uit.

Hostessen verwelkomden de 250 gasten op het ‘SFIC Festival’ in Bredene.
De coverband en 3 dj’s brachten de nodige schwung in de avond, mede door het organiseren van een dj-workshop.
D’M&S zorgde niet alleen voor een vlotte eventorganisatie, maar nam ook de aankleding van de locatie voor zijn rekening, zoals decoratie en signalisatie.
De genodigden konden genieten van heerlijke hapjes vers uit de Noordzee.

Nazomeren op het SFIC Festival voor klanten

De vestiging van SFIC in Bredene wou zijn klanten op een originele manier in de bloemetjes zetten. Ons eventteam toverde op 9 september de bedrijfssite om in een overdekte festivalweide, waar de gasten genoten van véél muziek, een dj-workshop en heerlijke hapjes & drankjes. 

De direct mailing communiceert het one-stop-shopprincipe op een creatieve manier. Op de envelop stellen we de volgende vraag ‘Uw bouwproject wordt een doolhof?’ Op de cover van het drieluik is een doolhofspelletje bevestigd.
Dankzij het doolhofspelletje trekken we op een speelse manier de aandacht van bestaande klanten en prospecten.

SFIC mailt nieuwe klanten

Om bouwprofessionals de weg te helpen vinden naar afbouwspecialist SFIC ontwikkelden we een direct mailing met een opvallende extra. De originele uitwerking trok onmiddellijk de aandacht van de bestaande klanten en moet binnenkort ook prospecten naar de bouwmaterialenhandel leiden.

Services