Seyntex
Producent van veiligheidskledij en beschermingstextiel

Seyntex is een Belgisch familiebedrijf dat wereldwijd naam heeft gemaakt met de productie van veiligheidskledij en beschermingstextiel. Daarnaast maakt het ook outdoor kledij en hoogwaardige textielproducten voor de medische sector.

We ontwikkelden een gloednieuw conceptbeeld dat de sterke eigenschappen extra accentueerde. Een politieman, militair of brandweerman staat in een transparante 'sphere' waarin het Seyntex-logo weerspiegeld wordt en die hem beschermt tegen alle mogelijke gevaren.
We trokken het nieuwe concept ook door in offline communicatietools, zoals huisstijldocumenten, rollbanners voor Waregem Koerse en een corporate brochure.
De conceptbeelden komen ook terug in het nieuwe standmateriaal. Om uit te kunnen pakken op internationale beurzen zoals DSEI (Defence and Security Equipment International) in Londen en Interpolitex in Moscou, ontwikkelden we een grote 3-luik die de wanden van de stand siert. De ideale manier om de aandacht te trekken van de beursbezoekers.

Seyntex versterkt zijn communicatie.

Producent van veiligheidskledij en beschermingstextiel Seyntex geniet een stevige (internationale) reputatie. Om die te versterken en het bedrijf een meer eigentijds imago aan te meten, staken we de offline corporate communicatie in een nieuw vestje. De nagelnieuwe communicatiestrategie moet de collectie én de expertise van Seyntex nog meer in the picture zetten.