Secretary Plus
Uitzendgroep

Jong en dynamisch uitzendbureau dat loopbanen op gang trekt, aanzwengelt of onderhoudt. Actief in diverse arbeidsdomeinen brengt Secretary Plus carrières in een stroomversnelling met jobs, opdrachten, loopbaanadvies en heel wat ontwikkelingsmogelijkheden.

Via een online marketingstrategie, met marketing automation tools en nurturing campagnes houden we We Assist You doorlopend top of mind bij assistants en werkgevers.
Met nieuws, e-learning sessies, carrièretips, blogs en allerhande tools wil We Assist You ‘talent’ helpen groeien.
Om de specifieke b2b-voordelen van We Assist You toe te lichten en bedrijfsleiders te overtuigen van de meerwaarde van het platform, stelden we een brochure samen.
Het online platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Voor bedrijven is er een apart luik voorzien.

Secretary Plus lanceert online platform We Assist You

Bedrijven en assistants helpen hun talent te ontwikkelen. Dat is het doel van We Assist You, het nieuwe online platform van Secretary Plus. Wij hielpen de uitzendspecialist het platform mee op te zetten en bekend te maken: online en offline, naar werknemer en werkgever.

Informatieve website met registratiemogelijkheid

Secretary Plus opent Talentlab

Laatstejaarsstudenten laten proeven van het bedrijfsleven en hun carrière een vliegende start geven. Dat is het opzet van Talentlab, een initatief van uitzendbedrijf secretary Plus. D'M&S bedacht de naam en de baseline. Het online team verzorgde de website waar ze zich konden informeren en registreren.

Services