Scandinavian Tobacco Group
Tabaksproducent

Scandinavian Tobacco Group is wereldwijd een van de grootste producenten van sigaren en tabaksproducten (pijptabak en tabak voor sigaretten). In de Verenigde Staten is het zelfs afgetekend marktleider in al zijn sectoren. 

Voor de spaaractie maakten we een Lion-spaarkaart, productfiches over de actie en de prijzen, een advertentie voor in een groothandel-folder, Lion-cheques en een infomap om de actie-documenten te bewaren.
Op het online spaarplatform kunnen deelnemers inloggen om punten in te voeren, hun spaarsaldo te checken en punten in te ruilen. Handelaren vinden er een productcatalogus, de promoties bij hun grossiers, een downloadcenter met allerhande informatie.

Scandinavian Tobacco Group zet spaaractie op

Om de verkoop aan detailhandelaren een boost te geven, zette tabaksproducent Scandinavian Tobacco Group een spaarsysteem op poten. Handelaren kunnen hiermee punten inwisselen voor onder andere mooie prijzen. Wij ondersteunden deze loyaliteitscampagne met offline communicatietools én een online platform. Een mooi voorbeeld van een performante crossmediale actie!