RF-Technologies
Specialist in brandbeveiliging

Rf-Technologies ontwerpt oplossingen voor een passieve brandbeveiliging van gebouwen. Het productassortiment varieert van brandwerende kleppen en ventilatieroosters tot afdichtingsmateriaal en brandwerende platen.

Het idee van ‘we have the fire in us, but we don’t let the fire spread’ vertaalden we letterlijk in een vurig corporate image. Even leek het Domino Day in onze fotostudio...
De onthulling van het nieuwe corporate image (én van de video) vond plaats op het ‘Some like it hot’ personeelsevent.
Het beeld van de domino-vlam liep ook als rode draad door de corporate video. Daarin laten we Rf-Technologies zien als een warm bedrijf vol gedreven mensen die innovatieve producten ontwikkelen.
Het beeld van de domino-vlam liep ook als rode draad door de corporate video. Resultaat: een dynamische bedrijfsfilm envooral ook een handige HR-communicatietool!

RF-Technologies in vuur en vlam

Wie is Rf-Technologies? Waar staat de fabrikant van brandwerende oplossingen voor? Hoe kan het zijn naamsbekendheid en bedrijfsimago versterken – en zo meer leads genereren en (nieuwe) medewerkers warm maken? Wij staken het vuur aan de lont met een vlammende HR- en corporate branding campagne.