PMV
Investeringsmaatschappij

Investeringsmaatschappij PMV heeft als missie beloftevolle ondernemingen begeleiden naar de top. Dat doet het door jonge bedrijven met potentieel te financieren, van bij de prille start tot volgroeiing. Het stimuleert ondernemersschap en kweekt winstgevende, duurzame bedrijven die de welvaart in Vlaanderen moeten verhogen.

Een meer dan geslaagd feest voor netwerken op niveau.
Het investeringsbedrijf heeft enorm veel zakelijke contacten, die het uitnodigde voor een groots nieuwjaarsfeest.
Samen met de overheid en andere partners, zet PMV projecten op poten die belangrijk zijn voor de welvaart en het welzijn in Vlaanderen.
Ons eventteam stond in voor de volledige organisatie van het netwerkevenement, dat plaatsvond in het Koninklijk Pakhuis.
Na de inspirerende speeches van de voorzitter en algemeen directeur, genoten de 850 gasten van een uitstekend verzorgd walkingdinner.

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen luidt 2018 in met zijn netwerk

Investeringsbedrijf ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV) nodigde op 10 januari 2018 meer dan 850 gasten uit om het nieuwe jaar te vieren. Wij organiseerden dit prestigieuze evenement, dat plaatsvond in het fraai gerestaureerde Koninklijk Pakhuis op de Tour & Taxis-site in Brussel.

PMV zette het nieuwe jaar alvast goed in met een spetterende nieuwjaarsreceptie!
Het Koninklijk Pakhuis werd voor deze bijzondere gelegenheid van top tot teen aangekleed
Om volledig in de flandriensfeer te blijven werd de zaal subtiel in koerstenue gestoken

De Flandrien in PMV

Doe- en durfbedrijf PMV (Participatie Maatschappij Vlaanderen) wil Vlaamse ondernemers als echte flandriens vooruit stuwen. Dat maakte het bekend op haar traditionele nieuwjaarsreceptie in Brussel. Wij kleurden het event van start tot finish.

Het netwerkevent vond plaats in het Koninklijk Pakhuis van Tour & Taxis
D'M&S Events zorgde voor de organisatie van A tot Z
De avond was een combinatie van show en walking dinner

PMV verwent doeners en durvers

Ondernemers met zin voor initatief en innovatie dichter bij hun droom brengen. Dat is de missie van PMV. In januari bracht de investeringsmaatschappij ze samen op een geslaagde nieuwsjaarsreceptie, annex netwerkevent. D'M&S zorgde voor de eventorganisatie.