Plastics Europe
Europese organisatie van de kunststofindustrie

Plastics Europe is een Europese vakorganisatie. Het verenigt en vertegenwoordigt bedrijven die in de Europese kunststofindustrie actief zijn.

Dit tweejaarlijks congres dat in april plaatsvond in Malta, staat volledig in het teken van het plastic afvalprobleem in de oceanen. Vandaar de event visual.
Topevent met hoog bezoek
De deelnemers konden de speeches en debatten in de beste omstandigheden volgen en kregen tussendoor inspirerende coffee breaks aangeboden.
De netwerkcocktail en het Maltees galadiner waren de perfecte afsluiters van een geslaagd congres.

Plasticseurope gaat voor propere wateren

'Together we must save our oceans from litter'. Dat was het thema van Polytalk 2018. Het internationale event vond dit jaar plaats op 26 en 27 april in het Westin Dragonara resort in Malta. Het eventteam van D'M&S stond al voor de tweede keer aan het roer en zorgde opnieuw voor een rimpelloze organisatie.

Om PolyTalk 2016 aan te kondigen ontwikkelden we 2 conceptbeelden die symbool stonden voor de grote omvang van de afvalproblematiek
Om PolyTalk 2016 aan te kondigen ontwikkelden we 2 conceptbeelden die symbool stonden voor de grote omvang van de afvalproblematiek
Eerste conceptbeeld voor PolyTalk; een in het water drijvende zwarte plastic zak in de vorm van een walvisstaart
Tweede conceptbeeld voor PolyTalk; een ronddobberende witte plastic zak die veel weg heeft van (het tipje van) een ijsberg
De opvallende beelden werden gebruikt op alle communicatietools, ook op de online banners
Ook op de uitnodiging voor PolyTalk 2016 werden de opvallende beelden gebruikt
Ook op het evenement zelf kwamen de twee conceptbeelden terug
De Break-out rooms kregen een uitnodigend karakter, met veel ruimte en een aantrekkelijke maritieme decoratie (een waterloopje, riet, helmgras, een stukje strand, ...)
Er stonden zo'n 50 internationale sprekers op het programma, mooi verspreid over de twee dagen
Voor PolyTalk 2016 hadden zich meer dan 260 deelnemers vanuit de hele wereld online geregistreerd
Moodmovie

PlasticsEurope in zee met D'M&S

Plastics Europe, de Europese organisatie van de kunststofindustrie, organiseerde op 16 en 17 maart een nieuwe editie van PolyTalk. Centraal op dit tweejaarlijkse congres stond het plastic afvalprobleem in de oceanen. D'M&S verzorgde de communicatie en leidde het evenement in goede banen.