Pasfrost
Producent van diepgevroren groenten

Pasfrost is een Belgische producent en distributeur van diepvriesgroenten, gevestigd in Passendale. Duurzame teelt en productie staan centraal. Het ruime assortiment wordt dan ook geteeld door boeren uit de streek. Klanten bevinden zich voornamelijk in de voedingsindustrie, de retail en de foodservice.

Ons online team stak de website volledig in het nieuw. Geheel in de lijn met de aandacht die het bedrijf besteedt aan transparantie en duurzaamheid, werkten we daartoe een heldere en gebruiksvriendelijke structuur uit.
Voor het verhaal over de herkomst van de groenten trok onze fotograaf dan weer de boer op. Weidse beelden van de akkers, boeren aan het werk op hun velden, trots op hun oogst...
Vervolgens gingen we ook een kijkje nemen in de productiesite zelf. Dat bezoek resulteerde in unieke sfeerbeelden van het werkproces en het machinepark.

Pasfrost online in the picture gezet

Oogsttijd voor Pasfrost! De producent en distributeur van diepvriesgroenten uit Passendale heeft een nieuwe website die zijn duurzame imago nog meer in de kijker zet. Op de voedselbeurs SIAL in Parijs kregen de bezoekers de primeur en maakten we ze warm met... soep.

Services