Overstock
Verdeler van tuin- en interieurmeubelen

Overstock is sinds 2004 succesvol uitgegroeid tot een volwaardig winkelconcept met 20 Overstock Garden en 13 Overstock Home winkels, waar liefhebbers van de betere tuinmeubelen en interieurmeubelen zich meteen thuis voelen.

Zonder afbreuk te doen aan de typische Overstock-stijl, en met behoud van het herkenbare promotionele karakter, nam ons designteam de folder onder handen.
Het ontwerp nodigt de lezer uit de vele lopende acties en kortingen te ontdekken.

Bij Overstock Home zit de communicatie goed

De salesfolder van Overstock Home zit in het nieuw en werd omgetoverd naar een hedendaags, mooi vormgegeven magazine. De folder toont de lezer een mix van inspirerende interieurbeelden en productshots van het uitgebreide aanbod, inclusief mogelijke interieurcombinaties.

Met de zomer in zicht maakten we een nagelnieuwe, rijk geïllustreerde productcatalogus waarin de Bristol-toepassingen in al hun glorie werden voorgesteld.
De compacte maar sfeervolle catalogus had dankzij de warme foto's en toepasselijke quotes een cosy look & feel die de mooie kleinmeubelen helemaal tot hun recht deden komen. Fijne communicatie in een kleine verpakking

Overstock houdt het klein en fijn

Overstock, verdeler van tuin- en interieurmeubelen, heeft een rijkgevulde productcatalogus. Met de zomer in zicht zette de retailer zijn compacte Bristol tuinsets in het zonnetje... in een kleine kleurrijke catalogus.

Services