Mides
Engineeringbureau

MIDES is een engineeringbureau, actief in projectsourcing. De naam staat voor ‘Multi Industrial Design & Engineering Service’. Sinds de oprichting in 1998 (en het samengaan met zusterbedrijf Gevacon en sectorgenoot Etalentis) geniet het een sterke reputatie als deskundige industriële partner met een ruime klantenportefeuille, en met als specialisatie het coördineren, optimaliseren en technisch documenteren van industriële projecten.

www.mides.be

Naar goede gewoonte zetten wij de projecten en M'GINEERS in de kijker in het tweejaarlijkse Blueprint, een krantje die D'M&S van opmaak, interviews tot fotografie ontwikkelt.
Om meer naamsbekendheid te creëren bij Antwerpse bedrijven, ontwikkelden we een direct mailing op maat van de doelgroep.
Op 24 februari pakte MIDES voor de vierde keer uit met een Dinner Awardshow voor zijn M'GINEERS, dit jaar in maffiastijl.
Het Godfatherthema kwam volledig tot zijn recht in het betoverende interieur van Zaal AthenA in Antwerpen.

MIDES treft drie keer raak

Het ingenieursbureau MIDES en D'M&S hebben de afgelopen maanden de handen meermaals in elkaar geslagen. We ontwikkelden een nieuwe Blueprint van A tot Z, organiseerden het jaarlijkse personeelsevent en bedachten een creatieve mailing die Antwerpse bedrijven liet kennismaken met MIDES. Drie uiteenlopende samenwerkingen die hun doel niet misten.

Het event vond plaats in de sfeervolle zaal AthenA in Antwerpen.
De medewerkers van Mides, de M'Gineers, konden genieten van een Oscaruitreiking.
Het thema van de avond was the Godfather, ware maffiastijl dus.
CEO van Mides, Koenraad Stockman, stond in voor de presentatie van de show.
De uitverkoren M'Gineers konden deze awards mee naar huis nemen.

Crimineel goede Mides awards maffiastijl

Op 24 februari pakte MIDES voor de 4e keer uit met een wervelende Dinner Awardshow voor zijn M’GINEERS, deze keer in heuse maffiastijl! Het Godfather-thema paste perfect in het betoverende interieur van Zaal AthenA in Antwerpen. Ons eventteam scoutte niet alleen de locatie, maar organiseerde het volledige evenement. Van concept, aankleding en catering tot de regie van de Oscaruitreiking. De avond verliep ‘bellissimo'. 

Het nieuwe campagnebeeld spreekt het communitygevoel van de ingenieurs aan.
We ontwikkelden een nieuwe gebruiksvriendelijke website.
Onze offline experts werkten mee aan een nieuwe editie van MIDES Blueprint.

M'Gineers-concept voor Mides

D’M&S ontwikkelde een conceptbeeld dat doorgetrokken werd naar de nieuwe website én concept launch video. Daarnaast zetten we ook een uitgekiende online marketingcampagne op poten waarmee MIDES verschillende doelgroepen aanspreekt met gepersonaliseerde content.

Na het succes van de vorige touch of gold editie presenteerden we het jaarlijkse personeelsfeest van de MIDES groep opnieuw als een heuse red carpet awardshow
Moodmovie
Vooraleer de 120 gasten de statige theaterzaal betraden, mocht iedereen poseren voor een fotoshoot met een exclusieve Aston Martin roadster
Na de champagne-aperitief werd de dinner-awardshow op gang geschoten met de nieuwe corporate movie
De daaropvolgende uitreiking van de prijzen was net als vorig jaar afwisselend serieus en ludiek opgevat

Shaken & stirred op de mides awardshow

Ingenieursbureau MIDES trakteerde op zaterdag 12 maart zijn medewerkers op een personeelsfeest in stijl. Wij maakten er, voor het tweede jaar op rij, een informele, gezellige awardshow van. Met een knipoog naar de Oscars en... James Bond.

Conceptbeeld die de expertise extra in de kijker moet zetten
Nieuwe website voor Mides
Blueprint krantje dient om klanten en prospecten 2x per jaar te informeren over de nieuwste projecten
Fotografie door onze huisfotograaf Photographil
Fotografie door onze huisfotograaf Photographil
Huisstijl doorgetrokken in offline communicatie

De expertise van Mides

Het samengaan van ingenieursbureau Mides-Gevacon en sectorgenoot Etalentis was het teken om de communicatie en huisstijl van de nieuwe groep een nieuw elan te geven. Daarnaast verzorgde we ook een nieuw conceptbeeld en het krantje Blueprint.

De Theadrôme in Wilrijk bleek de perfecte locatie voor het personeelsfeest
Koenraad Stockman aan het woord
Thema van de avond was een Diner-Awardshow
Thema van de avond was een Diner-Awardshow

Mides, Gevacon en Etalentis samen aan het feest

Na de fusie van ingenieursbureau Mides-Gevacon en sectorgenoot Etalentis trakteerde de nieuwe groep zijn medewerkers in maart voor het eerst op een gezamenlijk personeelsfeest. Wij maakten er een onvergetelijke avond van.