Eternit
Belgische marktleider in oplossingen voor daken, gevels en wanden

Eternit is de Belgische marktleider in vezelcementtoepassingen voor de bouwmarkt. Het behoort tot Etex, een Belgische industriële groep, gespecialiseerd in de productie en verkoop van bouwmaterialen. In België heeft Etex, naast haar hoofdzetel, drie productievestiging en twee R&D-centra.
Met ongeveer 17.500 werknemers die werken in 119 productievestigingen verspreid over 45 landen is Etex een wereldspeler in duurzame bouwmaterialen en -oplossingen.

www.eternit.be

Na de geslaagde editie 2017, gaven we het feestje dat Eternit elk jaar voor zijn topdakdekkers, zijn 'helden van het dak', organiseert een exclusief randje.
Na de awardshow en het walking dinner sloegen een reeks spectaculaire stunts het publiek met verstomming.
Na de awardceremonie en het walking dinner was het tijd voor stunts. Spectaculaire luchtacrobatie en duizelingwekkende acts die recht uit Belgium’s Got Talent kwamen, sloegen het publiek met verstomming.

Eternit gaat voor goud

Eternit, producent van dak- en geveloplossingen, zette op 5 oktober zijn Top Team Pro dakdekkers in de bloemetjes in Tour&Taxis in Brussel. Het werd een memorabele avond, met originele food & drinks, spectaculaire acts en een stevig feestje. En daarvoor kan je altijd rekenen op ons eventteam.

Eternit wou zijn ambassadeurs graag in het zonnetje zetten door het hosten van een Top Team Pro-feest.
Een van de hoogtepunten van de avond was de awardshow, die gepresenteerd werd door ex-omroepster Ilse De Vis.
Eternit eerde zijn ‘helden van het dak’ met spectaculaire acrobatie op ladders.
De Soulbrothers met o.a. Wim Soutaer brachten de zaal op temperatuur met hun overweldigende stemmen, gevarieerde muziek en flinke dosis humor.
Trialbiker Kenny Belaey en zijn team lieten zich van hun beste kant zien!

Eternit gooit hoge ogen met duizelingwekkend Top Team Pro-event

Op vrijdag 1 december trakteerde Eternit zijn Top Team Pro-dakwerkers op een spetterende avond met spectaculaire acts, heerlijke food & drinks en aanstekelijke muziek. Ons eventteam organiseerde het volledige event, van onthaal tot aankleding, terwijl onze communicatie-experts instonden voor de uitnodigingen en het inschrijvingsplatform.  

Met Eternit bouw je met zicht op de toekomst.
De nieuwe website is niet enkel voordelig voor haar bezoekers, maar biedt de dakdekkers ook toegang tot een professioneel online platform.
Ook bij de mobiele website zorgde D'M&S voor een optimale beleving
Een filmpje op maat van de dakdekker werd uitgedokterd door het D'M&S video team.
De nieuwe communicatiestijl werd consequent doorgetrokken naar alle brochures, huisdocumenten, salestools en gadgets.

Eternit vindt alles onder één dak

Eternit, Belgisch marktleider in dak-, gevel- en wandoplossingen, lanceerde eind 2016 Top Team Pro. Voor het promoten van dit exclusief netwerk naar de professionele dakdekker vond Eternit bij D'M&S alles onder één dak.

Campagnebeeld voor Eternit Solesia.
We trokken het conceptbeeld door en publiceerdenadvertenties in bouwmagazines.
Op de website kon je de interactieve calculator tool gebruiken.
We verzorgden deze product teaser op de stand.
Er werd een Solesia productbrochure op maat gemaakt voor de klant.
Er waren ook Solesia gadgets voor de geïnteresseerde bezoekers.

Het ziet er zonnig uit voor Eternit

Voor wie maximaal van de voordelen van zonne-energie wil profiteren en geen visueel storende opbouwpanelen op zijn (hellend) dak wilt, heeft Eternit een mooi alternatief. Dat was te zien op de bouwbeurs Batibouw en in een al even opvallende campagne. D'M&S zorgde voor de heldere communicatie.

Commerciële folder met een herkenbare look & feel voor de doelgroepen

Eternit verkoopt zichzelf

Eternit is een vertrouwd beeld in het agrarische landschap. Stallen, loodsen, maneges. De kans is groot dat ze met de Belgische golfplaten bedekt zijn. Om de sector nog meer te overtuigen van de vele kwaliteiten ontwikkelden we een aantrekkelijke salestool.