Egemin
Belgisch automatiseringsbedrijf

Egemin Automation levert complete industriële automatiseringsoplossingen die een meerwaarde bieden aan de interne logistieke en productieprocessen van industriële bedrijven. Het biedt oplossingen op maat voor verschillende toepassingen in sectoren zoals distributie & logistiek, life sciences, voedingsindustrie, olie & gas, papier & print en infrastructuur. Egemin benadert de markt vanuit vier divisies: Handling Automation, Life Sciences, Process Automation en Infra Automation. Egemin Automation opereert internationaal vanuit de hoofdzetel in Zwijndrecht (België) en heeft diverse vestigingen verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië. Er werken in totaal ongeveer 620 medewerkers.

We voorzagen een gepaste 3D-visual: een magazijn in de vorm van een wereldbol samengesteld uit pallets die automatisch op de juiste plaats worden gezet door automatisch geleide voertuigen
3D-visual op de beursstand

Alles op de juiste plaats met Egemin

In de wereld van geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor goederenbehandeling is Egemin Automation een absolute referentie. Dat wilde het op de CeMAT beurs in Hannover bevestigen. Met een opvallend beeld maakten wij van de stand alvast een echt kijkstuk.

Services