Derbigum
Fabrikant van bitumineuze dakbanen

Derbigum is een 100% Belgische fabrikant van bitumineuze dakbanen voor het bedekken en waterdicht maken van daken en platte oppervlakken.

Op zaterdag 13 oktober nodigden we de dakdekkers, de echte sterren van het dak, uit op het ‘Follow the stars’ event.
Onze eventcrew stond in voor de volledige organisatie van dit sterrenevenement. Voor de communicatie (save the date, uitnodiging, remindermailings, bewegwijzering) namen ze onze (online) design en printing teams mee aan boord.
Tijd om zijn dakdekkers bijeen te roepen, te klinken op de goede samenwerking en enkele mooie nieuwtjes met hen te delen.

Full team ahead voor Derbigum

Klanten bedanken voor de goede samenwerking en hen tegelijk enkele nieuwe toepassingen presenteren. Daarvoor nodigden we dakdekkers van Derbigum uit op het ‘Follow the stars’ evenement. Wij leidden het feestje in goede banen.

D’M&S zet online marketing voor Derbigum in om top of-mind te zijn bij (ver)bouwers en om leads te genereren: surfers aantrekken tot bezoekers en anonieme bezoekers converteren tot gekende leads.
Het online marketingplan bevat een evenwichtige mix van kanalen: Facebook advertising, Youtube-prerolls, Google display advertising, search engine advertising (SEA), remarketing...

Derbigum-campagne gaat 360

De campagne van D’M&S voor producent van dakbedekking Derbigum krijgt een extra online component. U kon al kennismaken met ons conceptwerk en crossmediale aanpak voor tv, radio en print. Nu zet Derbigum ook breed in op online marketing. Op-en-top 360-marketing.
 

Services
Het beeld, dat we in onze fotostudio opnamen, zal als een rode draad door de campagne lopen.
We ontwikkelden een conceptbeeld waarin Derbigum de consument een zorgeloze toekomst toewenst. Vallende sterren en al.
Het label komt op alle communicatie te staan, als extra eyecatcher.
Voor een bedrijf in de bouwsector is Batibouw traditioneel dé periode om met nieuws uit te pakken.
Voor een bedrijf in de bouwsector is Batibouw traditioneel dé periode om met nieuws uit te pakken.
Voor een bedrijf in de bouwsector is Batibouw traditioneel dé periode om met nieuws uit te pakken.

Derbigum zet hoog in op lead generation

Het vertrouwen versterken bij de consument én de dakdekker. Naamsbekendheid boosten en leads genereren. De campagne die we voor Derbigum ontwikkelden, had verschillende doelen, maar wilde toch vooral van de daken schreeuwen dat Derbigum top is.