Degroote Trucks & Trailers
Tweedehands vrachtwagens en trekkers

Degroote Trucks & Trailers is een Belgische onderneming, met een vestiging in Nederland, die zich toelegt op de aankoop en verkoop van tweedehands vrachtwagens, trekkers en opleggers.

Heel wat kleinere en middelgrote bedrijven in België weten vaak niet goed wat ze met hun oudere vrachtwagens moeten aanvangen. Tot nu. Op het online platform wijkopenvrachtwagens.be (vendezvotrecamion.be) kunnen ze hun trucks en trailers heel eenvoudig aanbieden.

Online platform voor tweedehandstrucks

Kleine en middelgrote ondernemingen die hun vrachtwagen(s) willen verkopen, kunnen vanaf nu terecht op wijkopenvrachtwagens.be. Wij ontwikkelden dit nieuwe online platform en lanceerden het met een awareness en traffic genererende radio- en online-marketingcampagne.

Services
De nieuwe website heeft een drastisch verbeterde zoekmachine die beschikt over meer filters, zoals merken en categorieën, maar ook asconfiguraties, vering, kilometerstand en pk. De ‘suggested search’ maakt zoeken extra eenvoudig.
Onze webexperts bouwden een gebruiksvriendelijke site in 6 talen, die vlot leesbaar is op zowel grote als kleine schermen.

Degroote gaat full speed ahead met geavanceerde website

Degroote Trucks & Trailers wilde zijn internationale clientèle nog beter van dienst zijn met een nieuwe, gebruiksvriendelijke website die de surfer moeiteloos de weg wijst naar het voertuig dat hij zoekt. Wij ontwikkelden de geavanceerde website en zetten maximaal in op online advertising om extra verkeer te genereren.