Callens
Specialist in warmtetechnologie

De Belgische marktleider in industriële warmte- en luchttechnieken is met zijn stoom-, heet water-, CV- en thermische olieketels, energierecuperatiesystemen, industriële leidingen en industriële HVAC actief in verschillende sectoren, van de voeding tot de petrochemie.

We stileerden het logo, bedachten een conceptbeeld dat het DNA-profiel van Callens schetste en stroomlijnden de huisstijl. Alle documenten (visitekaartjes, briefpapier, e-mailtemplates ...) kregen het nieuwe Callens design.
De onthulling van het nieuwe corporate image vond plaats tijdens een lanceringsevenement voor de werknemers en hun familie. Ons eventteam maakte er het absolute hoogtepunt van de rebrandingcampagne van.
Geïnspireerd door het thema ‘Let the magic happen’ toverden we het bedrijfsterrein in Waregem om tot een magisch dorp, met springkastelen voor de kinderen en entertainment voor de volwassenen.

Callens krijgt magische crossmediale make-over

Callens is klaar voor de toekomst. De specialist in industriële warmte- en luchttechnieken onderging een totale rebranding en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn interne en externe communicatie te boosten. Wij schreven mee aan dit crossmediale succesverhaal.