ATOS
Ontwikkelaar IT-systemen

Atos is een Europese provider van IT-diensten. Het heeft wereldwijd meer dan 76.000 werknemers in 52 landen en is partner van onder andere de Olympische Spelen.

120 key accounts werden in Zaventem in het nieuwe kantoor van Atos als winnaars ontvangen door het voltallige Belgisch Olympisch Winterteam.
Een foto met Bart Swings (schaatser), Seppe Smits (snowboarder), Elfje Willemsen (bobsleester) en Kim Meylemans (skeleton), en dat met medaille? Geen probleem op de 'Atos Olympic Experience'.
Na de ontvangst en het aperitief konden de gasten de benen wat laten rusten tijdens de plenaire zitting, geleid door VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere.
Verrassende sprekers met pakkende verhalen hielden de aanwezigen op het puntje van hun stoel.
Met een walking dinner konden de gasten die dit wilden, even bekomen.
De genodigden konden genieten van een glaasje.
Een VR Ski Jumping Game zette het 'Sports Meets Business' concept van het event nog sterker in beeld. De artificieel intelligente Pepper Robot entertainde in een andere demo de minder actieve gasten.

Atos event vol emoties

Atos, leider in IT-systeemontwikkeling, wou op 22 maart een 'Olympisch Event' organiseren. Hiervoor ging het bedrijf op zoek naar een leider in het organiseren van events: ze kwamen terecht bij het eventeam van D'M&S.