ASPEX
Hosting provider

ASPEX, een dochterbedrijf van SD Worx, is een hosting provider van B2B cloudoplossingen voor ISV’s (independant software vendors) en kmo’s. Het is een van de belangrijkste cloud services in de Benelux.

Voor Aspex kozen we voor een originele en heel toepasselijke invalshoek. Prospecten kregen een gadget toegestuurd dat verpakt zat in een stevig doosje. De slogan, ‘Solutions that never keep you in the dark’, prikkelde al meteen de nieuwsgierigheid en nodigde de ontvangers uit om het te openen.

Aspex in de wolken door direct mailing

Aspex levert snelle, solide en secure cloudservices op maat van de klant. Om meer leads aan te trekken, schakelde de cloud server provider ons in. Een originele direct mailing zag het licht.

Services
Om de nieuwe cloudoplossing in de markt te zetten, ontwikkelden we eerst een sterk concept.
Onze online experts maakten de nieuwe website www.flowdesk.be.
De nieuwe video legt de werking van Flowdesk kort en krachtig uit.

Allround marktlancering voor ASPEX  

Hosting provider ASPEX, een business unit van SD Worx, wilde zijn nieuwe cloudoplossing voor kmo’s in de markt zetten. Onze experts werkten eerst een marketingstrategie uit en ontwikkelden daarna een concept, logo, huisstijl en website. Om de nieuwe dienst te introduceren bij de doelgroep, maakten we bovendien een launch video en lanceerden we SEO-, SEA- en e-mailcampagnes.