Arval
Leasingmaatschappij

We ontvingen de gasten aan de Zeppos-molen, waar we een elegante tent hadden opgezet.
De deelnemers hielden regelmatig halt voor een Italiaans hapje en drankje.
Een van de haltes was de hoeve van het kasteel van Saffelberg, waar de deelnemers genoten van een hapje en een drankje.
De Vespa Tour was op en top Italiaans, tot aan de foodtruck aan toe!
De Vespa Tour begon én eindigde aan de befaamde Hertboommolen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, beter gekend als de Zeppos-molen.
Er stonden 50 groene Vespa’s klaar die de genodigden naar de leukste plekken van het Pajottenland brachten.

Arval brengt la bella Italia naar het Pajottenland met Vespa Tour   

Zon, Vespa’s, mooie natuur én verrukkelijke Italiaanse food & drinks … De klanten van Arval waanden zich even in het zonnige Italië tijdens een Italian Vespa Tour. De leasingmaatschappij van BNP Paribas trakteerde 50 relaties op een zonnige tocht doorheen het Pajottenland. Onderweg genoten de deelnemers niet alleen van het landschap, maar ook van heerlijke, Italiaanse delicatessen. D’M&S organiseerde het event tot in de puntjes en maakte er ook een inspirerende ‘mood video’ van. 

We stonden niet alleen in voor de uitnodiging, maar organiseerden ook het evenement zelf. Dat vond plaats in kunstgalerij ‘Vanhaerents Art Collection’ in Brussel.
D’M&S bedacht en realiseerde een in het oog springende direct mailing. De uitnodiging was voorzien van een luxueus oestermes, met de initialen van de genodigden erin gegraveerd.

Arval inspireert CEO’S met eye ‘opening’ event

Als leasingmaatschappij heeft Arval contact met de fleetmanagers van heel wat verschillende bedrijven. Wij brachten de CEO’s van een aantal van deze organisaties samen voor een high-end netwerkevent. De in het oog springende uitnodiging met een luxueus oestermes in de hoofdrol, zette al meteen de juiste toon.