Aminolabs
Leverancier van oplossingen op basis van aminozuren

Aminolabs ontwikkelt, produceert en verpakt voedingssupplementen. In opdracht van en onder het private label van diverse klanten wereldwijd. De onderneming is opgericht in 1993. In 2008 verhuisde ze naar een hypermoderne vestiging op de Research Campus in Hasselt. Aminolabs is vandaag uitgegroeid tot een referentie in de gezondheidsvoeding voor mens en dier en in de markt van farmaceutische en cosmetische producten. In 2010 steeg de omzet met 28% tot 14 miljoen euro.

www.aminolabs.com

De nieuwe website aminolabs.com realiseert de communicatiewaarden in belangrijke mate via topfotografie. Foto’s van producten en ingrediënten geven een gevoel van hightouch.
De corporate movie die ons videoteam produceerde laat het kloppende sporthart van Aminolabs klinken.
Beelden van medewerkers wisselen af met beelden van een atleet: om hem te helpen tot het uiterste te gaan, gaat iedereen bij Aminolabs tot het uiterste.
Onzichtbare voedingsstoffen verschijnen als een menselijke figuur opgebouwd uit blauwe moleculen.
Alle wetenschappelijke en industriële spelers voor sportvoeding kwamen in mei samen in Genève voor de wereldbeurs Vita Foods. D’M&S Events ontwierp een stand waarmeede gevestigde waarde in de markt monumentaal kon uitpakken.

Aminolabs boost internationale positie

Door overnames in Duitsland en Kroatië groeide de Hasseltse hightechproducent van sport- en gezondheidsvoeding op korte tijd uit tot een wereldspeler. Dat vroeg om een nieuwe positionering, zowel in de markt als bij de medewerkers, waarvan het aantal verdubbelde. Een uitdaging waar D’M&S graag de tanden in zette.