Alphabet
Operationele leasemaatschappij

Alphabet behoort tot de top tien leasemaatschappijen in Europa. Het is actief in 12 landen en beschikt over een wagenpark van meer dan 300.000 voertuigen. Alphabet levert daarbij een flexibele totaalservice. Het houdt de vinger aan de pols en biedt dan ook innovatieve oplossingen op het gebied van duurzame mobiliteit. De persoonlijke aanpak, gecombineerd met een gedegen productkennis en online tools, maken van Alphabet een betrouwbare partner in wagenparkbeheer voor klanten over de hele wereld.

Moodmovie
Het Lease Car of the Year event vond plaats op donderdag 21 april in de Proximus Lounge in Evere (Brussel)
Voor deze feestelijke verkiezing van de beste leaseauto van het jaar ontving Alphabet 280 gasten, van klanten en leveranciers tot journalisten
We leverden ook flitsende videofilmpjes en 3D-animaties die tijdens de show geprojecteerd werden op een groot scherm
Met een cocktailrobot kon iedereen zijn favoriete drankje maken. Meer dan 200 cocktails werden zo op maat gemixt
De avond sloten we af met een walking dinner, het perfecte moment om na te praten over het event en vooruit te kijken naar de toekomst

Alphabet lease car of the year 2016

De Lease Car of the Year-awardshow van autoleasingmaatschappij Alphabet stond dit jaar meer dan ooit in het teken van duurzame mobiliteit. D'M&S Events leidde hét evenement voor de Belgische autoleasingsector al voor de vijfde keer in goede banen en maakte er een futuristisch en visueel spektakel van.

De wereldbekende Blue Elephant restaurantketen gaf het walking diner een verfijnde Thaise toets
Moodmovie LCTY 2015
Geisha's heetten er de vertegenwoordigers van de Belgische fleetsector en de automobielpers hartelijk welkom
Geisha's heetten er de vertegenwoordigers van de Belgische fleetsector en de automobielpers hartelijk welkom

Ford Mondeo wint lease car of the year

In Planckendael werd in april de Ford Mondeo uitgeroepen tot Lease Car of the Year 2015. D’M&S Events leidde hét evenement voor de Belgische fleetsector, een initiatief van leasemaatschappij Alphabet Belgium al voor de vierde keer in goede banen.