Hoe wij merken versterken? Dat tonen we je graag aan de hand van enkele opmerkelijke projecten. Laat je hier gerust inspireren door deze straffe brand stories.

Markt
Campagne
Kela Pharma
Een merk lanceren voor het grote publiek om het vervolgens als nichemerk top of mind te maken bij een specifieke doelgroep. Wij deden het met Folavit 0,4: een van de merken van farmabedrijf Kela Pharma. Zo pakten we de (re)branding aan.
AEG
Sofie Dumont, Bart Desmidt, David Martin… Het lijstje topchefs waarmee AEG samenwerkt om zijn keukentoestellen te promoten en imago te versterken is behoorlijk indrukwekkend. Het bewijs dat onze influencer marketing aanpak werkt.
Holeki
Groothandelsbakkerij Holeki bestelde bij ons een go to market strategie met extra veel branding en tools om zijn nieuwste taartenconcept MyTarteletto te lanceren. Het online bestelplatform was de kers op de taart.
Orfit Industries
Voor Orfit Industries uit Wijnegem verpakten we die verjaardagsboodschap in een imagoversterkend concept dat ook het brand engagement een boost gaf.
Viessmann
Strengere energienormen, complexe regelgeving, digitalisering… Je zou van minder stress krijgen als bouwonderneming. Viessmann ziet die evolutie echter als een opportuniteit. Maar hoe overtuig je de bouwsector daarvan met het oog op meer leads en een hogere sales?
Libert Paints
Als je al je energie en expertise steekt in het ontwikkelen van een nieuw product, dan wil je dat het aanslaat. De lancering van Resilox, een nieuwe gevelverf van Libert Paints, gaven we daarom een net iets opvallender tintje.
ABB
Je klanten bedanken voor het vertrouwen en hen nog meer engageren? Voor verdeler van elektrisch installatiemateriaal ABB-Vynckier gaven we dit jaar hun vertrouwde loyalty actie een extra aantrekkelijk tintje.
Tyles
Tegelspecialist Tyles heeft er een nieuwe showroom bij. In de Superlarge showroom in Zellik vind je enkel grootformaattegels en dat is uniek in België. Om architecten, interieurdesigners en particulieren tot een bezoekje te verleiden, pakten wij groots uit.
Assuralia
Voor Assuralia was een hybride event dé oplossing om in 2021 toch te kunnen connecteren met zijn publiek. Wij zaten, in onze studio in Brugge, aan de knoppen van dit live gestreamde en strak geregisseerde digitaal evenement.
Arega Pharma
Farmaceutisch bedrijf Arega Pharma heeft een nieuw natuurlijk voedingssupplement. Met een crossmediale campagne zetten wij het product in de markt (en in de apotheek).
Vermo Carports
Anders communiceren helpt om je brand awareness te verhogen. Vraag dat maar aan Vermo. Voor de specialist in aluminium carports, luifels en overkappingen bedachten we een communicatieconcept dat de merkbekendheid vleugels gaf.
Vanden Bussche
Digitale transformatie. Vroeg of laat krijgt elk bedrijf ermee te maken. Ook Vanden Bussche uit Veurne. Wij gaven de online zichtbaarheid van het bouwbedrijf een boost met een nieuwe website, een opvallende online marketingstrategie en een tracking tool die sales toelaat efficiënt leads te genereren.
VMA
Technische profielen zijn gegeerd en dus schaars op de arbeidsmarkt. Om medewerkers met een technische drive te rekruteren, bedachten wij een positief geladen employer branding campagne.
AEG
‘Challenge the expected’. Net zoals vorig jaar brachten wij de retail en de consument daarvan op de hoogte met promotiemateriaal voor in de winkel, op tv en online. De juiste ingrediënten voor een geslaagde verkoop!
ECA Med
ECA kreeg aan het begin van de coronacrisis de vraag van de overheid om chirurgische mondmaskers te maken. De nood was hoog, en dus gooide de producent van autotextiel zich mee in de strijd tegen Covid-19.
Verhelst Group
Door de opsplitsing van de activiteiten kwamen alle bedrijven, behalve van de bouwmaterialenhandel en de transportafdeling, in de Verhelst Group terecht. Het ideale moment voor een rebranding vond CEO Johan Verhelst.
Cordeel
Cordeel Group NV speelt al jaren in de champions league. Het Belgisch bouwbedrijf is ‘the fastest builder of Europe’. Om verder te groeien is het op zoek naar extra personeel. Wij hielpen ‘the happiest company to work for’ met een originele employer branding campagne.
Wilo
Installateurs meer betrekken bij je merk en nieuwe gebruikers aantrekken. Voor de Belgische pompspecialist Wilo gaven we daartoe het bestaande WiloXperts online getrouwheidsplatform een make-over.
Continental Sweets
Lutti is één van de bestverkopende snoepmerken van België, maar niet het meest bekende. Met een indrukwekkende campagne op verschillende fronten zetten we Lutti als merk op de kaart. 
Vetoquinol
Als voedingssupplement voor honden had Flexadin bij dierenarts en baasje al een goeie naam. Nu biedt producent Vetoquinol het ook aan voor katten. Om dat in België en Nederland bekend te maken, lanceerden we een beestig leuke crossmediale campagne.
BASF
Graangewassen beschermen tegen ziektes en schimmels? Daar heeft BASF Agricultural Solutions een nieuw, revolutionair fungicide voor. Hoe breng je je doelgroepen hiervan op de hoogte in pandemietijden?
Mobix
Om de communicatie naar zowel huidige als toekomstige medewerkers kracht bij te zetten, koos het bedrijf voor onze ietwat gewaagde conceptuele aanpak.
Zanussi
Elk jaar organiseert Zanussi een live event om de nieuwigheden in zijn assortiment aan het grote publiek voor te stellen. Daarom stelden we een andere lead generation strategie voor waarin ons videoteam een belangrijke rol speelde.
Verstraete IML
Om haar innovatieve IML barrière techniek letterlijk vorm te geven, verpakten wij de USP’s van deze technologie in een unieke reeks, inclusief merknaam, design en branding.
Dypcare
Een Europese lijn verzorgingsproducten lanceren op de Chinese markt. Dat vraagt een aanpak op maat.
Arega Pharma
Een nieuw natuurlijk voedingssupplement lanceren op de consumentenmarkt, dat vraagt om een crossmediale aanpak. En laat dat nu net op het D’M&S-lijf geschreven zijn! 
Rockfon
Rockfon, producent van akoestische plafond- en wandoplossingen. Samen met D’M&S tilde het bedrijf zijn b2b-communicatie op de Franse markt naar een hoger niveau.  
Unilin Insulations
Hoe krijg je als bedrijf iedereen op dezelfde lijn om je zorgvuldig opgebouwde merkimago consistent uit te dragen? Wij hielpen Unilin Insulation zijn nieuwe brand identity vorm te geven.
Electrolux
Electrolux helpt elke dag mensen hun verwachtingen te overstijgen met een fijne kookbeleving en een prettig huishouden. Wij werkten een employer branding campagne uit die vooral online in het oog sprong.
AD International
Voor AD International Europe ontwikkelden we daartoe een toegankelijk en gebruiksvriendelijk online platform dat de internationale autoaftermarket maximaal connecteert.
ADI
AFAS Software
In Vlaanderen en Nederland klinkt AFAS Software vertrouwd in de oren. ,Over de taalgrens is de brand awareness minder sterk. Met een radiocampagne willen wij daar verandering in brengen.
Van Wellen Group
Een duidelijke branding die vertelt waar je bedrijf voor staat. Met als kers op de taart een fris ogende website. Dat realiseerden we samen met en voor vastgoedspecialist Van Wellen Group.
Eternit
Etex heeft een grondige rebranding achter de rug. De bouwmaterialenproducent wil verder groeien in de bouwmarkt en zijn doelgroepen wereldwijd efficiënter ondersteunen en inspireren. Wij hielpen dat nieuwe verhaal mee uitdenken, uitschrijven en uitrollen.
PATTYN
Om zich te onderscheiden in de internationale verpakkingsmarkt, ontwikkelde ons reclamebureau voor Pattyn een crossmediale campagne waarin alles draait om de klant.
Rockfon
Rockfon activeert professionals in Scandinavië.
Fujirebio
Wil je in deze digitale wereld relevant blijven en nieuwe klanten aantrekken? Dan is een doorgedreven digitale strategie om je online prestaties te versterken onmisbaar. Dat begreep Fujirebio meteen.
ROCKWOOL
Documenten efficiënt verspreiden en up-to-date houden? Door alles te digitaliseren en aan te bieden op een online platform maak je het jezelf (en je doelgroepen) alvast een stuk gemakkelijker.
Tyles
Merkpositie, check. Brand design, check. Brand story, check. Maar hoe bereik je nu je doelgroep? Voor tegelspecialist Tyles bedachten we een naams- en imagoversterkende campagne in een stijl die de aandacht trok.
Huntsman
Hoe geef je je bestaande productcommunicatie een boost? Hoe creëer je meer impact in een b2b-nichemarkt en maak je je doelgroepen duidelijk dat ze met jouw innovatie een stapje voor zijn?
Lano carpets
Tapijtproducent Lano Carpets klopte bij D’M&S aan met het oog op de wereldwijde lancering van zijn SmartStrand Forever Clean.
Eternit
Eventique organiseerde een vijfdaagse incentive voor dak- en gevelspecialist Eternit, die met haar Top Team Pro-dakdekkers een week lang naar Marrakesh trok.
Visser & Smit Hanab
De toonaangevende speler op het vlak van energietransitie klopte bij ons aan om zijn activiteiten in de kijker te zetten en de band met de stakeholders nog nauwer aan te halen.
Arco
Nadat we eerder al de huisstijl hadden opgefrist, gaven we het imago van Arco, specialist in koudetechniek, een extra boost met een visueel concept dat ons inspireerde voor een coole website en een corporate movie. Dit is het verhaal van Arco.
AZ Sint-Lucas
AZ Sint-Lucas. Méer dan een plek waar men de beste zorgen krijgt. Wij zetten de hartelijke, menselijke en vertrouwde aanpak in de kijker in een corporate movie. Vanuit het perspectief van de patiënt én de werknemer.
StartPeople
Dat Start People betrokken medewerkers heeft, bewijst de hoge notering in de Best Workplaces ranking. In maart eindigde het bureau op de eerste plaats.
Sandoz
Sandoz, dochteronderneming van farmagroep Novartis, verzamelde op maandag 9 januari zijn voltallige Belgische salesteam voor de kick-off van het nieuwe jaar.
Motivational speech van Cédric Dumont op de menu
Coopman Orona
Onderscheid je van de concurrentie, het levert je meer leads én meer awareness op. Dat is wat we ook deden voor Coopman Orona, en hun Comfortlift. Flashback naar de kindertijd!
AZ groeninge
AZ Groeninge schrijft nieuw verhaal op Dag van de Wetenschap
AZ Groeninge schrijft nieuw verhaalop Dag van de Wetenschap
Sportline
Een gloednieuwe winkel, een ongezien aanbod, een grenzeloze ambitie. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe Sportline verhaal. We zetten ons beste beentje voor en creëerden een in het oog springend conceptbeeld.
Aldi
De opening van het gloednieuwe Aldi distributiecentrum in Turnhout ging niet onopgemerkt aan de pers voorbij. We verzorgden de volledige perscommunicatie en garandeerden kwalitatieve persaandacht.
Beaulieu
Circulaire economie of kringloopeconomie. Bedrijven kunnen er niet omheen.  Check de Rewind-campagne die we voor Beaulieu hebben uitgerold.
Soudal
Om de mijlpaal van lijmkit Fix ALL op een originele manier in de kijker te brengen, zorgden we voor een uniek campagnebeeld met stopping power én een catchy song.
BPF
Datavisualisatie versterkt de nieuwe contentwebsite van de Belgische Petroleum Federatie.
Mitsubishi Electric
Wie zijn energieverbruik wil terugdringen doet er goed aan duurzame technieken in zijn woning te integreren. Warmtepompen kunnen daartoe bijdragen. Wij gingen voor Mitsubishi Electric de uitdaging aan om meer awareness te creëren voor deze oplossing.
Huntsman
Chemicaliënproducent Huntsman kwam bij ons aankloppen voor de herlancering van zijn I-BOND producten. Wij fristen de communicatie op en ontwikkelden een conceptbeeld en productvideo die de ijzersterke lijm vormen in de nieuwe campagne.
Alsan
Alsan, de badkamer-, keuken- en energiespecialist, heeft zijn klantenmagazine 'herbron.je' een update gegeven. Van een productgericht magazine transformeerden we het naar een blad waarin beleving centraal staat. Welkom in onze keuken!
Marlux
Je zou Marlux kunnen omschrijven als een fabrikant van terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking, maar daar houdt het niet op: Marlux creëert mee de beleving van jouw tuin, terras of project – en laat dat nu net zijn waar het schoentje wrong op de product-centric website.
PSA Antwerp
Met meer dan 3.900 medewerkers is PSA Antwerp een belangrijke werkgever in de Antwerpse haven. PSA Antwerp kwam bij ons met de vraag: hoe kunnen we de beste profielen aantrekken?
Mol CY
Hoe krijg je als groeiend technisch bedrijf je knelpuntvacatures ingevuld? Voor MOL CY ontwikkelde D’M&S een straffe employer branding campagne met een extra dimensie…
AEG
Influencer- en videomarketing, gekruid met sfeerfoto’s op social media en food blogs, bleek het juiste recept om mensen warm te maken voor culinair festival Antwerpen Proeft en de AEG Cooking Club.
AEG
Gezond koken. Met de juiste toestellen heb je dat in een handomdraai voor mekaar. Een oven met stoomfunctie is zo’n must-have voor liefhebbers van het betere kookwerk. Met Batibouw in zicht stoomden we voor AEG België een campagne klaar die deze smaakmakers van de gezonde keuken extra in de kijker zette. Ons recept?
LVD
Metalen platen plooien, ponsen en snijden. LVD uit het West-Vlaamse Gullegem is daarin absolute wereldtop. En dat maakte de producent van plaatbewerkingsmachines in de aanloop naar de vakbeurs EuroBLECH in Duitsland nog eens fijntjes duidelijk.
DCA
Een sterk en betrouwbaar imago bouw je pas op als je uniform communiceert. Offline en online. Dit is hoe we het aanpakten voor DCA Woonprojecten.
Dibo
DiBO, dat zijn robuuste reinigingsmachines voor professionals. Belgische topkwaliteit! Het familiebedrijf wilde dat graag extra in de verf zetten en vroeg ons een krachtige beeldvorming te bedenken waarmee ze hun producten én imago konden boosten. Enter The Hulk... from Brussels.
Pasfrost
Oogsttijd voor Pasfrost! De producent en distributeur van diepvriesgroenten uit Passendale heeft een nieuwe website die zijn duurzame imago nog meer in de kijker zet. Op de voedselbeurs SIAL in Parijs kregen de bezoekers de primeur en maakten we ze warm met... soep.
SGS
Medicijnen ontwikkelen is een proces van lange adem. SGS Life Sciences helpt farmaceutische en biotechnologische bedrijven door klinische studies te organiseren. Maar hoe trek je daarvoor de juiste proefpersonen aan? Welkom aan boord!
Callens
Callens is klaar voor de toekomst. De specialist in industriële warmte- en luchttechnieken onderging een totale rebranding en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn interne en externe communicatie te boosten. Wij schreven mee aan dit crossmediale succesverhaal.
Zoute Events
Het oldtimerevenement in Knokke-Heist is na negen edities uitgegroeid tot een feest van 'the good life' en trekt jaarlijks 250.000 bezoekers naar de Belgische kust. Wij zorgden ook nu (al voor de negende keer!) voor buzz in de pers.
Rf-Technologies
De naamsbekendheid en bedrijfsimago versterken van Rf-Technologies – en zo meer leads genereren en (nieuwe) medewerkers warm maken? Ontdek deze vlammende HR- en corporate branding campagne.
Aminolabs
Door overnames in Duitsland en Kroatië groeide de Hasseltse hightechproducent van -sport- en gezondheidsvoeding op korte tijd uit tot een wereldspeler. Dat vroeg om een nieuwe positionering, zowel in de markt als bij de medewerkers, waarvan het aantal verdubbelde. Een uitdaging waar D’M&S graag de tanden in zette.
PATTYN
Met zijn nieuwe productlijn zorgde verpakkingsspecialist Pattyn voor een absolute doorbraak in zijn markt. Meer dan gewone productcommunicatie, verdiende dat een strategische marktbenadering
Bobbejaanland
Geen betere periode dan de zomer om er met het hele gezin op uit te trekken. Naar Bobbejaanland, bijvoorbeeld. Een aanstekelijke reclamespot op radio en tv moest jong en, vooral, oud(ers) daarvan overtuigen. Wij gaven de campagne een leuke twist.
Henco
Zijn sterk imago extra in de kijker zetten en professionele klanten nog gerichter benaderen. Vooral online. Zo gezegd, zo gedaan. Met een dynamisch contentmarketingplan en een power update van zijn concept visual springt Henco er vandaag meer dan ooit uit.
PlasticsEurope
'Together we must save our oceans from litter', het thema van Polytalk 2018. Het eventteam van D'M&S stond al voor de tweede keer aan het roer en zorgde opnieuw voor een rimpelloze organisatie.
Grohe
GROHE introduceert met de Sensia Arena douche-wc een nieuwe vorm van toilethygiëne. Wij gaven die boodschap meer weerklank met een stijlvolle crossmediale campagne die een professioneel publiek én de consument moest inspireren en converteren.
Moments Furniture
Moments wil zich internationaal sterker profileren als specialist in zorgmeubilair en ontwerper van zorginterieurs. Na een strategische denkoefening, ontwikkelden we een compleet nieuw online platform met het oog op meer waardevolle bezoekers en conversies. Maar ook offline zorgden we voor de nodige ondersteuning.  
Daflon
Daflon 500 verlicht de symptomen van de chronische veneuze insufficiëntie. Omdat het heel wat voeten in de aarde heeft om uit te leggen wat dat precies betekent, zetten we ons beste beentje voor en ontwikkelden we een verhelderende POS-campagne voor in de apotheek.
Watts Insulation
Watts Benelux heeft een verbeterde huisstijl en daarom stak D’M&S zijn documenten in een nieuw jasje. We herwerkten verschillende productbrochures en creëerden ook andere salestools, bijv. voor de lancering van OneFlow en de herpositionering van Microflex.
Metagenics
Wie al eens een stressmomentje heeft, is met MetaRelax goed geholpen. Om het voedingssupplement van producent Metagenics extra in de kijker te zetten, werkten we een nieuwe, welgemikte b2c-campagne uit. Crossmediaal, dat spreekt voor zich.
Westvlees
Onze klant Westvlees lanceert een nieuw merk op de markt. De vleesleverancier vroeg ons een naam plus opvallende branding uit te werken die maximaal de aandacht trekt van zijn doelgroepen. Een varkentje dat we met veel plezier wassen!
Vink
Weinig mensen weten dat distributeur Vink ook afsluiters verdeelt. Hoog tijd dus om zijn doelgroep daarvan op de hoogte te brengen. D’M&S ontwikkelde een 3-delig concept dat we gebruikten voor een direct mailing en voor de aankleding van de beursstand van Vink.
Roto
Roto heeft een nieuw online loyaliteitsplatform: Rotogether. Wij ontwikkelden het platform en verzorgden de communicatie van a tot z.
Mitsubishi Electric
De populariteit van ecologisch verwarmen & koelen stijgt en daar speelt Mitsubishi Electric graag op in. Om (potentiële) klanten wegwijs te maken in het assortiment, creëerden we een overzichtelijke infographic. Deze rolden we uit naar een beurswand voor Batibouw én een online tool die bezoekers wegwijs maakt op de website. Een knap staaltje crossmediale communicatie!
Derbigum
Het vertrouwen versterken bij de consument én de dakdekker. Naamsbekendheid boosten en leads genereren. De campagne die we voor Derbigum ontwikkelden, had verschillende doelen, maar wilde toch vooral van de daken schreeuwen dat Derbigum top is.
Brocom
Eind vorig jaar ontwikkelden we nog www.makelaarinverzekeringen.be, de nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor Brocom, de organisatie achter Je Makelaar. Ter ondersteuning hiervan maakte ons online team nu ook twee lead generation tools, één voor het Autosalon en één voor op Batibouw. Het doel? Het contact stimuleren tussen (potentiële) klanten en lokale makelaars.
Victoria
Het juwelenmerk Victoria vroeg ons een nieuwe website te maken die niet alleen gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers, maar ook eenvoudig aan te passen is door Victoria zelf. D’M&S ging aan de slag en maakte behalve een nieuwe site ook een nieuw logo & huisstijl, een ‘lookbook’-video & foto’s én organiseerde het lanceringsevent van de nieuwe collectie.
EnergiQ
Scolarest, onderdeel van de Compass Group, beheert in België talrijke restaurants in onderwijsinstellingen, in alle netten. D’M&S zette die missie kracht bij met een dynamisch en activerend online platform: EnergIQ.
Grandeco
De feeërieke pop-upbar Treelove in Tielt was op 17 september het decor voor een dag vol fun. Onze eventplanners leidden de dag in goede banen en voorzagen kinderanimatie, foodtrucks, een fotozoektocht, een dj en meer!
Seyntex
De branding van technisch textielproducent Seyntex was toe aan een upgrade. Onze communicatiespecialisten ontwikkelden een creatieve en crossmediale marketingstrategie waarmee Seyntex zich daadkrachtig positioneert op de internationale b2b-markt.
Bourgon
Ham, spek, salami, wildpaté. Het is maar een greep uit het assortiment van Bourgon. Om die rijke variatie aan vleeswaren én het vakmanschap van de slager te promoten, stelden wij een gesmaakte campagne samen.
Alheembouw
De website van projectontwikkelaar Alheembouw kreeg een nieuw kleedje én we maakten een corporate movie die het bedrijf op een aantrekkelijke manier in de picture zet.
GLS
Om het nieuwe merk GLS-ONE top of mind te maken, combineren we een online marketingstrategie met een nationale televisiecampagne rond de Rode Duivels.
Fujirebio
Fujirebio ontwikkelde een nieuwe test die Alzheimer in een vroeg stadium opspoort. Het healthcarebedrijf vroeg ons een online strategie uit te werken die zowel het grote publiek als de medische professionals sensibileert en activeert.
Overstock
Overstock, verdeler van tuin- en interieurmeubelen, heeft een rijkgevulde productcatalogus. Met de zomer in zicht zette de retailer zijn compacte Bristol tuinsets in het zonnetje ... in een kleine, kleurrijke catalogus.
Tupperware
Op mooie zomerdagen trok Tupperware de afgelopen jaren met de fiets naar zee. Het bekende Amerikaanse merk van plastic huishoudproducten wilde er mensen warm maken voor een frisse uitdaging.
Metagenics
Metagenics, wereldwijde koploper in de productie en distributie van voedingssupplementen, wou de verkoop van een van zijn producten een boost geven. CurcuDyn, een geneesmiddel zonder voorschrift dat stramme spieren, pezen en gewrichten versoepelt, kreeg een inventief campagneconcept mee.
Agfa Materials
Agfa Materials, een divisie van AgfaGevaert, pakte op de grootste PVvakbeurs in China uit met UNIQOAT, een revolutionaire backsheet voor zonnepanelen. Wij zetten de lancering van deze innovatie kracht bij met een toepasselijk conceptbeeld en een mix van communicatietools.
Honda
Al sinds 1973 organiseert automobielfabrikant Honda de NHC Conventie, een wereldwijd event waaraan Hondawerknemers uit meer dan 30 landen deelnemen. Honda België verzorgde in juni de lokale editie in Brussel. We ontwierpen hiervoor een sterk concept(beeld) en werkten een waaier aan offine communicatietools uit.
honda.conceptbeeld
AZ groeninge
AZ groeninge pakte uit met een nieuwe campus en D’M&S mocht de 3 grootse openingsevents organiseren én alle communicatietools ontwikkelen, zoals een website, uitnodigingen en registratieplatforms.
Pauwels
En of de samenwerking tussen D’M&S, Pauwels Sauzen en wereldkampioen veldrijden Wout van Aert gesmeerd liep! De commercials die bij de start van het cyclocrossseizoen 2017 op VTM te zien waren, smaken alvast naar meer.
Arteco
Voor Arteco, Europees marktleider in koelstoffen voor de automobielindustrie, ontwikkelden we een 4e conceptbeeld dat Arteco gebruikt in een wereldwijde campagne.
Healtech
Healtech ontwikkelt en produceert machines die de elektronische verbindingen in het lichaam herstellen en de patiënt zo genezen. D’M&S bedacht niet alleen de naam van het nieuwe bedrijf, maar werkte ook de volledige communicatie errond uit: van logo, huisstijl, website en video’s tot een creatief concept dat deze nieuwe vorm van geneeskunde uitlegt.
Belgosuc
Belgosuc produceert halffabrikaten op basis van natuurlijke suikers voor de ambachtelijke en industriële voedingsindustrie. Om klanten en potentiële leads vertrouwd te maken met zijn activiteiten en assortiment, brachten wij de printcommunicatie op smaak .
Poppies
Meesterbakkerij Poppies klopte aan bij D’M&S met de vraag haar website in een nieuw jasje te steken. Een opdracht die wij maar wat graag ter harte namen. Onze experts tekenden de nieuwe structuur uit en realiseerden een moderne, aantrekkelijke en performante site.
Compass Group
Op 1 juni organiseerde ons eventteam de 'Battle of the Chefs' voor foodservicespecialist Compass Group. Tijdens de finale in Tour & Taxis streden 10 koksteams om de titel ‘Signature Dish of the Year’. De 250 gasten genoten met volle teugen van het kookspektakel.
Oystershell
Insectenbeten of stekende zon. Met de Picasol-verzorgingsproducten kan iedereen onbezorgd op vakantie. Farmabedrijf Oystershell bond op zijn nieuwste webstek de strijd aan met zomerse plaaggeesten. Wij leverden de tools om Picasol online te promoten.
Uri-cran
Farmaceutisch bedrijf Merck Consumer Healthcare zocht naar een subtiel maar opvallend concept om een van zijn producten te promoten bij de vrouwelijke doelgroep. Wij ontwikkelden een prikkelende campagne die weinig aan de verbeelding overliet.
Aca Pharma
Om executive search kantoor Altior duidelijk te positioneren bij bedrijven, ontwikkelde D’M&S een krachtig concept met een opvallend beeld van een papieren eenhoorn. We vertaalden dit concept naar een in het oog springende direct mailing voor klanten en prospects, en trokken de lijn door naar een opgefriste offline en online huisstijl.
Amplifon
Gehoorspecialist Amplifon wilde het grote publiek informeren over gehoorverlies en de oplossingen die het daartoe in zijn hoorcentra aanbiedt. Wij gaven de campagne de nodige weerklank en voorzagen origineel infomateriaal.
Stichting tegen Kanker
Elke twee jaar deelt Stichting tegen Kanker beurzen (grants) uit aan wetenschappers die een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek tegen kanker.
Bobbejaanland
Bobbejaanland is het plezantste land voor professionals en bedrijven. Een teambuilding, personeelsfeest of ander evenement. Het pretpark in Lichtaart mixt met plezier business en fun. Met een opvallend b2b-concept en een crossmediale mix van communicatietools zetten we dat extra in de verf.
KBC Autolease
KBC Autolease kiest voluit voor multimodale mobiliteit. Wij hielpen de autoleasemaatschappij mee de communicatie rond deze strategische koerswijziging op het juiste spoor te zetten.
Danilith
Op donderdag 23 maart opende Danilith de deuren van zijn nagelnieuwe kijkwoning in Wortegem-Petegem. Onze communicatie-experts realiseerden niet alleen brochures, radiospots, persboodschappen en andere communicatie rond de opening, maar organiseerden ook het succesvolle openingsevent zelf.
Crossmediale communicatie
Dossche Mills
Hoe kunnen we onze klanten beter ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten? Dat was de vraag van de Dossche Mills. Ons antwoord? Het online bakkersplatform ‘My Dossche Mills’.Daarnaast stonden wij ook in voor het produceren van de video. Via de beursstand en een poster maakten we het online platform bekend bij het bakkerspubliek.
dossche loyalty platform
Philips TV
Android, AmbiLux, AmbiLight … Dé tv bestaat niet voor Philips TV. De elektronicagigant heeft een tv voor elke doelgroep en vroeg D’M&S om zijn verschillende Facebook- en AdWords-campagnes in goede banen te leiden.
Promeco Tempcontrol
Promeco ontwikkelde een nieuwe technologie die voedsel op een bord, in een glas of kom gedurende langere tijd op de juiste temperatuur houdt. Om Tempcontrol onder de aandacht te brengen van fabrikanten van tafel- en kookgerei, ontwikkelden we een sterk conceptbeeld dat we integreerden in de website én een b2b infobrochure.
Mitsubishi Electric
Volgens Mitsubishi Electric is een warmtepomp dé oplossing voor koelen, verwarmen & ventileren en dat moet iedereen weten! Daarom ontwikkelde D’M&S een geoptimaliseerde website die de consument van naaldje tot draadje informeert over alle aspecten van de warmtepomptechnologie. Om de site extra kracht bij te zetten, maakten we ook een video én ontwikkelden we beursmateriaal voor Batibouw.
Solvint
Het complexe dienstenaanbod van supply managementspecialist Solvint vatten in 1 helder concept. Dat was de missie die onze marketingexperts voor ogen hadden. We ontwikkelden het concept ‘unexplored potential’, dat bestaat uit 3 sterke visuals en integreerden het in de nieuwe website en offline marketingtools. Het resultaat? Een campagnebeeld dat in 1 oogopslag duidelijk maakt waar Solvint voor staat.
Altior
Om executive search kantoor Altior duidelijk te positioneren bij bedrijven, ontwikkelde D’M&S een krachtig concept met een opvallend beeld van een papieren eenhoorn. We vertaalden dit concept naar een in het oog springende direct mailing voor klanten en prospects, en trokken de lijn door naar een opgefriste offline en online huisstijl.
Hainan Airlines
10 jaar geleden landde het eerste vliegtuig van de Chinese luchtvaartmaatschappij Hainan Airlines vanuit Bejing in Brussel. Om dat te vieren nodigde het in september 250 relaties uit voor een ‘east meets west’ event.
Baltimore
Op Chillventa, de vakbeurs voor de koelindustrie in het Duitse Nürnberg, lanceerde Baltimore Aircoil Company (BAC) een corporate image dat zijn duurzaamheidsstreven en ecologische ambities kracht moest bijzetten. Wij tekenden voor het beeld én de stand.
Zoute Events
Het prestigieuze oldtimerfestival Zoute Grand Prix was dit jaar aan zijn zevende editie toe. D’M&S verzorgde niet alleen opnieuw de perscommunicatie, maar nam ook de online marketing én de organisatie van het vipluik in Kortrijk voor zijn rekening.
Greenyard
Vorig jaar vormden een aantal sterkhouders uit de Belgische groente- en fruitsector een nieuwe groep: Greenyard. De fusie was de groene draad doorheen het eerste jaarverslag dat we voor de kersverse groep ontwikkelden, in print en online.
Gates
Gates, de producent van aandrijfriemen, wou zijn distributeurs laten kennismaken met een nagelnieuw product: de Quad-Power4, de eerste pasklare riem die geen onderhoud vraag. Wij leidden de communicatie in goede banen, zowel off- als online.
Imperial Meat Products
Imperial Meat Products lanceerde in de marge van Tavola, de vakbeurs voor de fijne en verse voeding in Kortrijk, zijn online platform voor de slager-vakman. D'M&S verzorgde de product launch, het volledige communicatietraject én de ontwikkeling van het webplatform.
Danilith
Bouwonderneming Danilith hanteert al ruim een jaar een nieuwe communicatiestijl. Een opgefrist design, tal van printtools, advertentie- en radiocampagnes, een huizenhoge beursstand en een gloednieuwe website later, is het tijd voor een evaluatie. Wat heeft onze performance marketing aanpak opgeleverd?
PlasticsEurope
Hoe plaats je de afvalproblematiek op zee in de kijker tijdens een congres met deelnemers uit de hele wereld?  D’M&S ontwikkelde deze conceptvisual, tekende voor de communicatie én leidde het event in goede banen. Proper gedaan!
Devan
Een nieuwe hoofdzetel. Dat verdient een waardige housewarming. Volgens een feestconcept dat niet alleen innovatief en creatief, maar ook transparant, functioneel, rechtlijnig en duurzaam moest zijn. D’M&S verzoende al deze eisen in een memorabel evenement.
Ergodôme
Hoe kunnen we zo veel mogelijk geïnteresseerde prospects online omzetten in tevreden klanten? Dat was de vraag van Ergodôme. De specialist in ergonomische meubels klopte aan bij D’M&S en werd beloond met een conversiegedreven online marketingstrategie.
Dejond
De Tubtara blindklinkmoeren zijn plaatmoeren die blind geplaatst kunnen worden. Voor de nieuwe b2b-website en de restyling van het logo gingen we echter allesbehalve blind te werk.
Wilink
Vastgoed met een optimaal rendement. Dat biedt vastgoedplanner Wilink aan onder het kwaliteitslabel Wilink Selection. Met de dubbele doelstelling als rode draad – meer conversies en een hogere naambekendheid – stippelden we een gerichte online marketingstrategie uit.
Gyproc
Wie de vijf basisassortimenten van Gyproc gebruikt, kiest voor een perfecte afwerking van wanden en plafonds in gipskarton. Om de doe-het-zelver daarvan te overtuigen en hem na een onlinebezoek ook echt naar de winkel te leiden, namen we hem mee op een customer journey. Geen lukraak gekozen traject, maar eentje dat de consument bewust van Awareness over Consideration naar Conversion stuurt.
Saint-Gobain Glass
Bouwmaterialengroep Saint-Gobain blies vorig jaar 350 kaarsjes uit. Dat vierde de afdeling Glassolutions samen met enkele geprivilegieerde klanten en verdelers in Versailles, de plaats waar het allemaal begon. D’M&S Events regelde een koninklijke ontvangst.
Eternit
Opbouwpanelen op het dak zijn visueel storend in het straatbeeld, de geïntegreerde Solesia zonneleien en -pannen niet. Zo discreet deze esthetische oplossing is, zo opvallend is het advertentieconcept dat we voor Eternit uitwerkten.
Voka
Dat een nieuwjaarsreceptie geen verplicht nummer hoeft te zijn, bewees D’M&S Events met de nieuwjaarsdrink van Voka. We maakten er een boeiende bijeenkomst van, in een fraai kader en met een sterke boodschap in een dynamische verpakking
Phoenix Contact
Een complex probleem verstaanbaar uitleggen. Het is allesbehalve een sinecure. Een kunst bijna, maar wel een waarvan wij de geheimen kennen. ‘Keep it simple’ is daar een van.
OSMO
Hoe maak je kinderen verlekkerd op verse groenten? En hoe bezorg je ze groene vingers? Voor meststoffenfabrikant OSMO lanceerden we daarvoor ‘Zie ze groeien’, een educatief schooltuinproject dat de leerlingen maximaal betrekt.
storytelling 2
Danilith
Op een efficiënte manier nieuwe klanten overtuigen, het is de dagelijkse bekommernis van bouwbedrijf Danilith. Wij bedachten een gloednieuw concept – Home made Homes – en bepaalden de tools die tot nieuwe leads leiden.
Danilith
HeidelbergCement
Hoe motiveren we opnieuw zoveel mogelijk mensen om deel te nemen aan de Quarry Life Award? Ons antwoord? We bouwden voort op de vorige campagnes en gaven het online platform een make-over.
Quarry Life Award
Living Tomorrow
Living Tomorrow stimuleert ondernemers in een innovatieve omgeving. D’M&S zoekt continu naar innovatieve technieken waarmee we voor diezelfde ondernemers het verschil kunnen maken. Dat wij in zee zouden gaan met Living Tomorrow was dus een logische stap.
Living Tomorrow
Hoya
De vakopticien bedient de brildrager op zijn wenken. Om de laatste ervan te overtuigen naar de eerste te trekken, werkten we voor brillenglazenproducent Hoya een promotiecampagne uit die de verkoop fors de hoogte injoeg.
Hoya
BelgoControl
Het nieuwe jaar inzetten? Daar is de obligate receptie. Niet zo voor Belgocontrol. In de controletoren van de luchtverkeersleider tilden we de traditionele drink naar hogere regionen.
Ardo
Een originele locatie, een concept dat er naadloos bij aansluit en een afwerking tot in de kleinste details. Die heilige drievuldigheid zorgt voor events met de verhoopte return. Zo ook voor diepvriesgroenteproducent Ardo na ‘vier dagen in het veld’.
Ardo
ROCKWOOL
Een boot die onder de waterlijn naadloos overgaat in een gigantische rode ballon. Een tot de verbeelding sprekende visual illustreert perfect het lichte gewicht van de ROCKWOOL isolatieoplossingen.
Brouwerij Haacht
Met Adler heeft Brouwerij Haacht een echte premiumpils in zijn rangen. De doelgroep? Niet het bruin café, maar wel de trendgevoelige jongvolwassene met zin voor avontuur. Onze zoektocht leidde naar een campagnebeeld dat het avontuurlijke imago van het luxebier opfrist én versterkt.  
Adler campagnebeeld