Meesterbakkerij Poppies klopte aan bij D’M&S met de vraag haar website in een nieuw jasje te steken. Een opdracht die wij maar wat graag ter harte namen. Onze experts tekenden de nieuwe structuur uit en realiseerden een moderne, aantrekkelijke en performante site.

 

De lekkerste koekjes en gebak

Wat in 1935 begon als bakkerij Popelier in Ieper is vandaag een industriële bakkerij met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Poppies maakt dan wel koekjes en gebak op grote schaal, maar blijft focussen op authentieke smaak en ambacht. Om de website even aantrekkelijk te maken als hun gebakjes, deden ze een beroep op onze online expertise. 

 

Experts aan de slag

Na het uiteenzetten van de nieuwe structuur gingen de verschillende experts aan de slag. Tijdens de wireframe-oefening stond gebruiksvriendelijkheid centraal, wat resulteerde in overzichtelijke webpagina’s met heldere en to- the-point teksten. Onze creatives ontwikkelden een oogstrelend design met ruimte voor prachtige productfoto’s.

Klaar voor een nieuw online hoofdstuk

Met de nieuwe website in 5 talen is Poppies helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk. Poppies.com is bovendien geoptimaliseerd voor de zoekmachines, zodat hun producten beter vindbaar zijn op het net. De duidelijke en gebruiksvriendelijke site is eenvoudig uit te breiden en is het ideale vertrekpunt voor marketingacties op maat. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine- en display-advertenties. Wat de toekomst ook brengt, Poppies is er helemaal klaar voor!