Tegelspecialist Tyles heeft er een nieuwe showroom bij. En wat voor één. In de Superlarge showroom in Zellik vind je enkel grootformaattegels en dat is uniek in België. Om architecten, interieurdesigners en particulieren tot een bezoekje te verleiden, pakten wij groots uit.

Spectaculaire dronevideo

Hoe kan je iemand beter overtuigen van de omvang van de Superlarge showroom dan met een moodmovie? Wij zetten onze FTP-minidrone in en vlogen als echte stuntpiloten door de 600 m2 grote ruimte, langs de opgestelde XXL-tegels en de presentatieboxen. Het resultaat? Spec-ta-cu-lair!
Fasten your seatbelts & enjoy the flight!

Stijlvolle digitale aankondiging

Hoe kan je (interieur)architecten beter laten kennismaken met het exclusieve karakter van de nieuwe verkoopruimte dan hen uit te nodigen voor een privébezoek? Wij stuurden een stijlvolle e-mailing uit die hen een sneakpreview gaf van wat ze op deze Inspiration Days mochten verwachten.

Voor meer informatie verwezen we hen door naar een uitgebreid blogartikel op de website van Tyles. Inschrijven voor een rondleiding kon dan weer op de online registratiepagina die we voor de gelegenheid aan de site hadden toegevoegd.

Extra visibiliteit op de sociale media

Hoe kan je de opening van de Superlarge showroom nog meer weerklank geven, ook bij het grote publiek, dan met een sterk visueel getinte online campagne? Onze digitale marketeers voorzagen daartoe een extra blogartikel, een photowall op Instagram en inspirerende postjes op Facebook. Die moesten, net als de advertentiecampagne op LinkedIn, extra afspraken genereren.