Creatieve concepten waar de tijd geen vat op heeft. Al vele jaren zijn ze ons handelsmerk. Wanneer ‘tijd’ en ‘tijdwinst’ de centrale thema’s van een campagne moeten worden, voelen we ons dan ook helemaal in ons element. Voor Gates bedachten we een out-of-the-box conceptbeeld en lieten het op de distributeurs los. Offline én online.

Creatief conceptbeeld

De kracht van een beeld kan nauwelijks onderschat worden. Een goede visual is tegelijk aantrekkelijk, duidelijk, origineel en inspirerend. In combinatie met een welgemikte slogan volstaat één oogopslag om de boodschap over te brengen. Ook voor Gates kozen we voor een concept aangedreven door een creatief idee: een strak gespannen aandrijfriem in de vorm van een polshorloge. Dat die op 5 voor 12 staat, is niet toevallig. Net op tijd!

Online onepager

Printcommunicatie en onlinecommunicatie zijn vandaag onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dus ontwikkelden we voor deze campagne een specifieke website. Ook hier staat tijdwinst centraal. Op de handige onepager krijgt de bezoeker immers meteen een handig overzicht van alle kenmerken en troeven van de nieuwe riem. Dat vulden we aan met die andere succesfactoren van een moderne website: responsive, duidelijke call to actions, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachineoptimalisatie

Triggerende direct mailing

Een gestroomlijnd communicatieplan bracht de Quad-Power® riem onder de aandacht. De basis werd gevormd door een boxmailing en een informatieve brochure. Nadat onze copywriter het innovatie karakter haarfijn had uitgeschreven, goten onze lay-outers de tekst in een stijlvolle brochure en gaven ze de doos het design van de uurwerkvisual. Gevuld met een aantal stalen vertrok die naar de distributeurs. Het doel? Ze even de riem eraf laten leggen… en uiteindelijk naar de nieuwe oplossing van Gates drijven.

Een geslaagd conceptbeeld is tegelijk aantrekkelijk, duidelijk, origineel en inspirerend. De combinatie met een welgemikte slogan brengt de boodschap in één oogopslag over.