DiBO, dat zijn robuuste reinigingsmachines voor professionals. Belgische topkwaliteit! Het familiebedrijf wilde dat graag extra in de verf zetten en vroeg ons een krachtige beeldvorming te bedenken waarmee ze hun producten én imago konden boosten. Enter the green power... from Brussels.

Sterke kwaliteiten

Wat is er zo uniek aan DiBO? Er is de typisch groene kleur van de krachtige reinigingsmachines. Het energiezuinige en milieubewuste karakter. De kwaliteit. Kortom, DiBO staat voor 'green power' en dat lieten we in het campagneconcept duidelijk blijken. Het opvallende beeld van de groene krachtpatser met een DiBO machine in de hand zegt alles en zet de kwaliteit van de producten vandaag nog sterker in de kijker.

Krachtig
productbeeld

Het indrukwekkende campagnebeeld waarvan we ook de productshoot en beeldbewerking voor onze rekening namen, rolden we uit in verschillende media. Zo trekt het onder andere de aandacht van de professional en de dealer op de website, beursstand, bestelwagens, de cover van hun herfstfolder en floor displays.