AZ Sint-Lucas wil meer zijn dan een plek waar men de beste zorgen krijgt. Het ziekenhuis haalt dagelijks alles uit de kast om zowel patiënten, medewerkers, bezoekers en potentiële werkkrachten een goed gevoel te bezorgen. Wij zetten de hartelijke, menselijke en vertrouwde aanpak in de kijker in een corporate movie die het ziekenhuis toont vanuit het perspectief van de patiënt én de werknemer.

“Zorg is onze natuur”

Een glimlach, babbel of schouderklopje: het zijn kleine gebaren die wonderen verrichten. We vertaalden deze sprankeltjes hoop in een realistische en herkenbare moodfilm die de waarden van AZ Sint-Lucas uitstraalt, diverse beroepen in beeld brengt en elke kijker aanspreekt.

Kerstwensen

D’M&S creëerde in het verlengde van de bedrijfsfilm en binnen het kader van de eindejaarsperiode een extra attentie voor de contacten van AZ Sint-Lucas. We ontwierpen een beklijvende wenskaart met foto’s en quotes die uit het leven gegrepen zijn en de boodschap van het ziekenhuis op een originele manier onderstrepen.
Door de combinatie van de bedrijfsfilm en kerstkaart slaagde AZ Sint-Lucas er in om alle stakeholders aan te spreken en zijn employer branding te versterken.

AZ Sint-Lucas profileert zich met de corporate movie niet alleen als een efficiënt en menselijk ziekenhuis, maar ook als een aantrekkelijke werkgever.

Bekijk Update 53

Benieuwd naar meer projecten? Download ons Update 53 magazine of vraag hem aan bij je thuis of op kantoor. Laat je inspireren en contacteer ons hoe we jouw merk kunnen versterken.

Ontdek Update 53