Koddaert versterkt website

Transparant productoverzicht

Koddaert is een Belgische onderneming die wereldwijd non-prime of tweede keus staal verhandelt. Om zijn ruime aanbod transparant aan internationale klanten te presenteren, ontwikkelden we een nieuwe, zeer productgerichte website.

De zes productcategorieën (coils, long products, profile sheets, sheets, strips en wires) staan hierin centraal. Dankzij die duidelijke indeling vinden geïnteresseerde kopers snel alle informatie terug over het staal dat Koddaert in de aanbieding heeft.

Wie de stock online wil raadplegen, wordt voorlopig nog naar de oude site gestuurd. In de toekomst zal een stockmodule in de nieuwe site die omweg overbodig maken. Check www.koddaert.com.

Geïntegreerde veilingmodule

De website is echter veel meer dan een digitale cataloog. Klanten krijgen er ook de mogelijkheid een bod uit te brengen op loten staal die hen interesseren. Hiertoe integreerden we een beveiligde auction module. Denk eBay.

Na registratie krijgen bezoekers met een login en paswoord toegang tot de online veiling en kunnen ze meedingen naar de loten. De prijs wordt bepaald door de (koers van de) munteenheid en de haven naar waar het staal zal worden verscheept. Via e-mail blijven de bieders op de hoogte van het verloop en de afloop van de veiling. De module zal binnenkort ook als app beschikbaar zijn. Zo kan de veiling makkelijker mobiel worden geraadpleegd.