Bedrijven die klanten willen aantrekken, doen steeds vaker een beroep op influencers. Het inzetten van merkambassadeurs past in elke digitale communicatiestrategie, maar vraagt een specifieke aanpak. D’M&S werkt daarvoor vanaf dit jaar intensief en structureel samen met Influencernetwork.be, een krachtig all-in-one influencer marketing platform.

De juiste influencer voor het juiste merk

Influencer marketing is een aantrekkelijke tool om merken en producten aandacht te geven op de sociale media. Je kan er dan ook heel gericht en spontaan je doelgroepen mee aanspreken. De kunst bestaat er echter in om de juiste influencer aan het juiste merk te koppelen. Die match is de eerste voorwaarde om brand awareness/engagement en online visibiliteit te creëren.

Dankzij een intensieve en structurele samenwerking met Influencernetwork kunnen we nog sterkere influencer marketing campagnes ontwikkelen.

Waarom gebruiken we Influencernetwork?

Influencernetwork is een stabiel en flexibel influencer marketing platform. Je vindt er alles om succesvolle influencer marketing campagnes op te zetten én op te volgen. Authentieke content creëren, de geschikte influencers selecteren, de impact van je campagne evalueren… Influencernetwork zorgt dat je merk of product aanslaat op de sociale media. De ideale partner dus in ons crossmediaal communicatieverhaal!

  • All-in-one influencer marketing platform
  • Uitgebreid netwerk van kwalitatieve influencers
  • Actief in België en Nederland
  • Alle sectoren (voeding, mode, sport,…)
  • Veilig en gebruiksvriendelijk

Meer weten? Kijk op www.influencernetwork.be

Benieuwd hoe we met influencer marketing jouw merk extra power geven? Laten we afspreken.