D’M&S is weer wat groter! Sinds deze week verzorgen we de doorstart van een deel van de activiteiten van onze sectorgenoot ClaeysComm. Het Gentse reclamebureau werd op 12 maart 2019 failliet verklaard. 

Grafische expert

ClaeysComm is een Gents communicatiebureau, opgericht in 1996 en gespecialiseerd in offline en instore communicatie. Zij legden zich vooral toe op het ontwerpen van huisstijlen, brochures, winkelpromotiemateriaal en productverpakkingen. Daarnaast bood het reclame- en ontwerpbureau de laatste jaren ook steeds vaker e-marketingservices aan. Nadat het bedrijf al eens was overgenomen, moest het begin dit jaar jammer genoeg de boeken neerleggen.

Een nieuw begin

Gelukkig betekent het faillissement niet het einde van ClaeysComm, maar het begin van een nieuw verhaal binnen D’M&S. Als fullservice communicatiebureau zal D’M&S de doorstart verzorgen van een aantal van de grafische activiteiten van het Gentse bedrijf. D’M&S bestaat sinds 1985 en ontwikkelt crossmediale B2B en B2C campagnes voor een ruime waaier aan nationale en internationale klanten. Daarnaast bieden we klanten een compleet aanbod aan facilitaire diensten aan: van videoproductie, perscommunicatie en mediaplanning tot printingservices, eventorganisatie, business travel en standenbouw. 

Aanvulling portfolio

“De grafische activiteiten van ClaeysComm passen perfect in onze crossmediale strategie”, zegt Arne Dacquin, CEO van D’M&S. “Het bedrijf heeft een mooie reputatie opgebouwd binnen de publishing markt. De toevoeging van deze publishing activiteiten zijn een ideale aanvulling op ons huidig, reeds uitgebreid aanbod binnen de crossmediale communicatie. We willen deze grafische tak dan ook samen met de medewerkers van ClaeysComm verder uitbouwen. De doorstart verzekert klanten van het bedrijf bovendien van de nodige continuïteit.”

De vier medewerkers van ClaeysComm zijn vanaf maandag 25 maart 2019 aan de slag bij D’M&S in het hoofdkantoor in Brugge.