Belgocontrol in de wolken

Een unieke locatie

Er hangt iets in de lucht bij Belgocontrol. De luchtverkeersleider heeft sinds enkele maanden een nieuw management en zet voluit in op een open communicatiebeleid. Om zijn stakeholders daarover in te lichten, zette het bij grote uitzondering de deuren open van de controletoren in Steenokkerzeel voor een nieuwjaarsreceptie.

D’M&S Events werd ingeschakeld om het evenement boven een traditionele nieuwjaarsdrink te doen uitstijgen. We bedachten een overkoepelend concept met als slogan ‘There’s something in the air…’. De ruimte zelf, het atrium van de toren, decoreerden we gepast met een ‘sky full of stars’: een reusachtige sterrenwand van ledlichtjes en honderden (duurzame en dimbare) gloeilampjes aan het glazen plafond. Achter het podium hingen we een doek waarop een dynamisch wolkendek werd geprojecteerd. Hostesses waren voor de gelegenheid verkleed als engeltjes en leidden de gasten ‘s avonds, conform het strenge veiligheidsprotocol, de zevende hemel van Belgocontrol binnen.

Een unieke ervaring

Na de obligate speeches van Jacqueline Galant, minister van Mobiliteit, Renaud Lorand, voorzitter van de Raad van Bestuur, en CEO Johan Decuyper, trakteerde onze cateringpartner Delicious de 120 gasten op een walking dinner en netwerkmoment waarvan iedereen in de wolken was. Tot slot kregen de aanwezigen nog de mogelijkheid een rondleiding in de toren zelf te maken - tot in het controlecentrum op de 11e verdieping. Een unieke ervaring die, samen met de sfeervolle locatie en de vlotte organisatie, van dit event een echte hoogvlieger maakte!

Meer over dit project leest u binnenkort ook in Update Magazine.