Beeuwsaert Construct etaleert omvang en uitstraling

Een opslagruimte voor veevoeder of een opvallende en hedendaagse kantoorruimte. Beeuwsaert Construct, een familiebedrijf uit Ledegem, is al sinds 2004 een grote naam in het realiseren van opvallende architecturale constructies.

Om hun projecten in beeld te brengen, vertrouwt het familiebedrijf op de fotografen van D'M&S en hun rijke ervaring in bedrijfsfotografie. Nu eens simpel en uiterst praktisch, dan weer opvallend en hedendaags: onze fotografen geven de verscheidenheid aan bouwwerken altijd duidelijk en sfeervol weer. Daartoe passen ze een aparte manier van locatiefotografie toe waarmee de bouwwerken van Beeuwsaert Construct in vogelperspectief kunnen worden gefotografeerd.

Het resultaat van deze efficiënte en budgetvriendelijke techniek mag gezien worden en is binnenkort te bewonderen op de website van het bouwbedrijf en in andere communicatietools. Kwestie van de omvang en de uitstraling van de verschillende Beeuwsaert-projecten consistent bij een zo ruim mogelijk publiek in de kijker te zetten.

Benieuwd naar onze bird’s-eye techniek of andere manieren om je bedrijf te profileren?

Contacteer ons hier voor meer informatie en een demonstratie.