Pressworld: zoveel meer dan een pr-bureau

Wilt u uw bedrijf of organisatie in de kijker zetten bij het grote publiek? Of zoekt u een expert in crisiscommunicatie? Dan kunt u rekenen op de expertise en connecties van Pressworld. Pressworld is meer dan zomaar een pr-bureau. Onze communicatiespecialisten creëren niet alleen media-aandacht via persconferenties, persberichten en persdossiers, maar ook via het organiseren van creatieve pr-events én natuurlijk social media. We werken volgens het 'one size fits one'-principe, waarbij een zorgvuldig geselecteerd team communicatie-experts een voorstel op maat levert. Het resultaat? Extra mediabelangstelling en vooral free publicity! Natuurlijk doen we ook aan media monitoring en volgen we continu het effect op van onze perscampagnes. Meten is immers weten.

Dataverzameling

Onze communicatie-experts bepalen welke media getarget moeten worden en verzamelen de juiste perscontacten via hun eigen netwerk, de database van D’M&S, professionele connecties en desk research.

meer weten

Uitnodigen van perscontacten

Wij selecteren de perscontacten en benaderen hen via verschillende kanalen: e-mails, persberichten, persconferenties, video’s, persdossiers, pr-events ... Zo weet u zeker dat de juiste mensen op de hoogte zijn van uw event of nieuws.  

meer weten

Opvolging & media monitoring

Nadat onze perscontacten uw uitnodiging of nieuws ontvangen hebben, contacteren wij deze journalisten telefonisch voor extra opvolging. Ook het resultaat van uw perscampagnes volgen we op de voet.

meer weten